Київ пропонує повернути російську сторону в СЦКК

Київ пропонує повернути російську сторону в СЦКК
Україна пропонує повернути російську сторону в СЦКК

Таке рішення було прийняте у зв'язку зі збільшенням кількості порушень режиму тиші на Донбасі.

 
На засіданні Тристоронньої контактної групи (ТКГ) у Мінську представники України поставили питання про повернення російської сторони в Спільний центр з контролю і координації (СЦКК). Про це повідомляє прессекретарка представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер у Facebook.
 
Як повідомляється, у зв'язку зі збільшенням кількості обстрілів з боку незаконних збройних формувань (НЗФ) було підняте питання про повернення російської сторони в СЦКК.
 
"Минулі два тижні позначилися збільшенням кількості порушень режиму тиші з боку НЗФ ОРДЛО, зокрема із застосуванням зброї, забороненої мінськими домовленостями. Тому в рамках засідання ТКГ українська сторона поставила питання про повернення російської сторони в Спільний центр х контролю і координації сторін", - зазначила Оліфер.
 
За її словами, повернення російської делегації дозволить відновити режим припинення вогню на Донбасі.
 
"Цей двосторонній російсько-український механізм контролю за дотриманням режиму припинення вогню доцільно відновити", - заявила вона.
 
Нагадаємо, за добу 2 вересня на Донбасі було зафіксовано 10 обстрілів з боку сепаратистів. Четверо бійців отримали поранення.

Related

Події в Україні 5509576782855161711

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item