Порізав сусідів, родичів і палив сільраду: АТОвець тримав у страху все село

Порізав сусідів, родичів і палив сільраду: АТОвець тримав у страху все село

У одному з сіл Варвинського району на Чернігівщині колишній АТОвець порізав ножем сусідів та своїх колишніх родичів і намагався підпалити сільраду.
Поліція взяла штурмом будівлю, де він забарикадувався і врятувала селян від розправи. Одна жінка від завданих поранень померла, розповіли в обласній поліції.
"Нетверезий чоловік з ножем влаштував конфлікт з сусідами, які проживають в іншій половині цього будинку. Під ніж колишнього бійця АТО потрапили двоє сусідів - чоловік і жінка. Після чого він повернувся до помешкання колишніх родичів у іншу частину будинку. Чоловік без розбору став наносити удари близьким, які дивом вирвалися на вулицю та викликали поліцію і "швидку". Але лікарі не змогли врятувати життя пораненій жінці, вона померла в реанімації", - повідомили у відділі комунікації.
Деякий час нападник з ножем бігав селом, погрожував односельцям. Тоді повернувся на місце злочину й забарикадувався в кімнаті. Поліцейські прийняли рішення брати оселю штурмом. Злочинця знешкодили. Зараз він дає покази слідчому.
Відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.
У селі Косівська Поляна на Закарпатті демобілізований АТОвець жбурнув у кафе гранату. Один чоловік отримав поранення.

Related

Суспільство 1915564341079816275

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item