Потап зізнався у коханні Насті Каменських у новому кліпі: текст пісні пояснює, чому зірки так довго приховували стосунки

Отже, те, про що мріяли фанати і казали в ЗМІ, збулося – Потап одружується з Настею Каменських і в доказ випустив кліп «Константа», який присвятив своїй нареченій.
Потап зізнався у коханні Насті Каменських у новому кліпі: текст пісні пояснює, чому зірки так довго приховували стосунки
Кажуть, що любити — це так складно! Адже це постійні пошуки, сумніви, постійне відчуття, ніби чогось бракує не тільки в душі, але і просто поруч — в просторі і повітрі. Але насправді, любити — це дуже просто, правда. Тому що, коли зустрічаєш «свою» людину, приходить розуміння, що все навколо скороминуще і проходить, і тільки любов приходить в життя один раз і назавжди.
Ось це твердження як не можна краще підходить до історії Насті Каменських і Потапа, адже їхні відносини з робочих стали спочатку дружніми. Їхні відносини пройшли довгий шлях випробувань, перш ніж обидва змогли зізнатися у своїх почуттях і насамперед — самим собі. Тому що без любові, як співається в одній стародавній, але дуже ліричній і ніжній пісні — «птахи не співають, хвилі не вирують, річки не течуть — дивись, все зупинилося без любові».
Кліп «Константа», який Потап випустив у присвяті Насті Каменських, хоч і знятий в стилі love story, але нагадує більше зізнання, ніж історію про кохання. Реп, який Потап читає в кадрі, більше нагадує білі вірші, особливо за формою і за римою. Так що, «Константа» — це не історія кохання, а щось більше. Одночасно і посвята коханій жінці, і зізнання самому собі.
«Дуже багато запитують, чому ми так довго все приховували, і тут є відповіді на всі питання. Це особливий витвір, найчесніша річ, яку я коли-небудь писав. Я не назвав би це піснею, треком, синглом, хоч це і стане частиною нового альбому ПТП. Це мої почуття, частина моєї душі, мого серця» — поділився Потап.
Назва треку дуже точно описує саме те, що любов — це постійна одиниця, а все навколо — лише мінливі обставини. Любов — це вибір, це виклик і це — константа.
«Константа» — це чесне зізнання чоловіка в любові до своєї жінки. Зізнання моїй дівчинці Насті Каменських, яку я люблю і на якій сьогодні одружуся. Це лірика про найголовніше — про союз наших галактик, про нашу любов» — прокоментував Потап.
У кліпі є кадри, де Настя позує в спідній білизні. Для когось — це просто рішення відеоряду, але насправді, це не що інше, як натяк на сцену. Так, саме на сцену — світло софітів, успіх, популярність і захоплення фанатів. Адже саме такою — яскравою, сексуальною Настя завжди є на людях, а фото в спідній білизні або відвертих вбраннях вже стали, свого роду, «фішкою» Насті. Але насправді, як ми бачимо з акцентами кліпу, це все — лише обкладинка, зовнішня оболонка.
А ось сам Потап читає свої вірші, стоячи, як ми бачимо — за лаштунками, на знімальному майданчику, де закінчується яскраве світло сцени і починається справжнє життя — з цими зізнаннями і справжніми почуттями.
Тільки любов у праві спонукати і перемагати, адже коли вона панує в серці, у нас ніби «розкриваються крила за спиною. Це константа, постійне на тлі мінливого світу, який, зізнатися чесно, такий прекрасний, якщо дивитися на нього з любов'ю.

Related

Цікаво 7375295420968171880

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item