За словами Трампа, Володимир Путін може бути причетний до багатьох вбивствах

Дональд Трамп висловив в одному інтерв'ю популярній американській станції, що Володимир Путін, найімовірніше, причетний до багатьох вбивствах і отруєннях.

За словами Трампа, Володимир Путін може бути причетний до багатьох вбивствах
Володимира Путіна постійно в чомусь звинувачують!


Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп був гостем телевізійної програми «60 хвилин». Під час бесіди з журналістом Леслі Штал президент підтвердив, що Володимир Путін, найімовірніше, був причетний до багатьох вбивствах і отруєннях. Трамп визнав, що він не надає великого значення цьому тому, що ці події не відбувалися на території США. Заява президента здивувало багатьох, ніхто не очікував такого відкритого повідомлення про Володимира Путіна, яке повинно було допомогти Трампу перемогти на виборах 2016 року.

А ось Дональда Трампа ніколи не звинувачують!


Варто нагадати, що багато російських дисиденти, журналісти чи інші люди, які критикують російського президента, були отруєні або вбиті при загадкових обставинах. Найвідомішим був випадок з Сергія Скрипаля, колишнім російським шпигуном, який разом зі своєю дочкою був отруєний у Великобританії. Імовірно російські агенти повинні були бути відповідальні за напад, але наші східні сусіди традиційно відкинули всі звинувачення.

Related

Події у світі 5207847315010105564

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item