"Слугу народу" спіймали на кнопкодавстві в другому ряду

"Слугу народу" спіймали на кнопкодавстві в другому ряду
3 вересня народний депутат-мажоритарник від "Слуги народу" Сергій Литвиненко проголосував за іншого "слугу", ймовірно Олександра Скічка.
Джерело: Громадський рух "Чесно".
Дослівно: "Порушником виявився нардеп від "Слуги народу", мажоритарник з округу №156 на Рівненщині (Березнівський, Костопільський та Сарненський райони) Сергій Литвиненко. Він кнопкодавив, ймовірніше за все, за іншого "слугу"-мажоритарника — Олександра Скічка (округ №197, Черкащина). Фраза "ймовірніше за все" означає, що це місце офіційно закріплене за Скічком, проте є ймовірність, що у слоті його пульта могла перебувати картка іншого депутата".
Деталі: Факт кнопкодавства зафіксований на трансляції "Радіо Свобода" і мав місце 3 вересня о 17:52, під час голосування за включення до порядку денного законопроекту про внесення змін до статей 85 та 101 Конституції (щодо уповноважених ВРУ) та його направлення до Конституційного суду (постанова №1016/П).
На відеозаписі чоловік у другому ряду третього (якщо рахувати зліва направо) сектора тисне кнопку на місці сусіда праворуч від себе (час на відео — 6:14:13-17).
 
Фото: Чесно
 
Сергій Литвиненко та Олександр Скічко (фото з Facebook)
 
Фото: Чесно
 
Фото: Чесно
Примітно, що того ж дня, 3 вересня, вже після кнопкодавства Литвиненко опублікував пост у Facebook, де наголосив, що "Слуга народу" запровадить позбавлення нардепа мандата за кнопкодавство.
 

Related

Політика 2272811854264446812

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item