Пожежа в Одесі: дочка загиблої австралійки зажадала $1 млн

Пожежа в Одесі: дочка загиблої австралійки зажадала $1 млн
Пожежа в готелі Токіо Стар сталася в ніч на 17 серпня

Суд постановив заарештувати майно співвласника готелю з метою забезпечення цивільного позову.

 
В Одесі дочка 73-річної громадянки Австралії, яка загинула під час пожежі в готелі Токіо Стар, вимагає 1 млн доларів в якості компенсації за моральну шкоду. Про це повідомляє УНІАН у середу, 11 вересня.
 
Відзначається, що відповідну постанову Київський районний суд Одеси прийняв минулого тижня.
 
Зокрема, суд розглянув клопотання представника прокуратури про арешт майна одного із співвласників готелю з метою забезпечення цивільного позову.
 
Як випливає з клопотання, серед загиблих - громадянка Австралії, дочка якої заявила цивільний позов про стягнення матеріальної шкоди - понад 628 тисяч гривень та моральної шкоди - 1 млн доларів.
 
Представником потерпілої заявлено клопотання про вжиття заходів щодо накладення арешту на майно підозрюваного з метою забезпечення цього цивільного позову.
 
"Дослідивши клопотання та додані до нього матеріали, суддя задовольнив клопотання в повному обсязі. Таким чином, арештовано все рухоме і нерухоме майно фігуранта, в тому числі, житло, автомобілі, гроші", - йдеться в повідомленні.
 
Встановлено, що фігурант є засновником і має цінні папери наступних юридичних осіб: Юніком ЮГ, товариств з обмеженою відповідальністю - Фірма Київ сервіс, Фірма Київ плюс, Фірма Київ, ДАГДА-2013, Динара і ЛЮКСАПАРТ. Також йдеться про благодійний фонд Світ не без добрих людей і громадської організації Центр захисту інвалідів.
 
Як повідомлялося, в ніч на 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі Токіо Стар, в результаті якої загинули дев'ять осіб і десять постраждали. Всього в готелі знаходилися 200 чоловік, серед яких 30 іноземців.
 
Пізніше було встановлено, що серед загиблих - громадянка Автралії, 10-річна мешканка Сум і її мати, жителі Дніпра, Києва, Одеської області. Згідно з результатами судово-медичного обстеження, причина смерті всіх загиблих - отруєння продуктами горіння.

Related

Суспільство 8284707955947539000

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item