Samsung презентувала новинки: смартфон з 5G і Galaxy Fold

Тепер же відвідувачам IFA 2019 офіційно представили бюджетну модель Galaxy A90 5G.

Samsung презентувала новинки: смартфон з 5G і Galaxy Fold
5 вересня відбулася прес-конференція Samsung, на якій було представлено абсолютно новий смартфон з підтримкою 5G. Компанія робить багато для розвитку мереж зв'язку: наприклад, саме Samsung створила перший смартфон, що підтримує 5G, — Galaxy S10. Нещодавно до нього додалися Note 10 і 10+. Тепер же відвідувачам IFA 2019 офіційно представили бюджетну модель Galaxy A90 5G. І тепер модельний ряд смартфонів корейського виробника виглядає так. Дуже радує, що Samsung слідує демократизації розвитку 5G, підключаючи до технології і недорогі моделі.
Galaxy A90 має FHD-дисплей діагоналлю 6,7 дюйма, оперативну пам'ять на 6 або 8 Гб залежно від модифікації, а також накопичувач на 128 Гб. Фронтальна камера — 32 мегапікселі з апертурою f 2.0, потрійна задня камера — 48 мегапікселів (f 2.0), ширококутна на вісім мегапікселів (f2.2) і третя камера — п'ять мегапікселів (f 2.2). Ємність батареї — 4500 міліампер-година.
Смартфон доступний в білому і чорному кольорах, виглядає стильно, зручно лежить в руці і має ледь помітні рамки. Оголошена і ціна нової моделі — 749 євро.
Крім того, публіці офіційно продемонстрували інноваційний смартфон Galaxy Fold, який викликав великий інтерес. У квітні цього року компанія вже намагалася вивести модель на ринок, проте якість смартфона не влаштувала перших користувачів: журналісти, які отримали його для тестування, виявили шлюб в шарнірах. Тоді довелося перенести офіційний реліз. Але виробник зробив роботу над помилками.
Мається на увазі, що буде дві версії — LTE і 5G. У складеному вигляді смартфон має наступні розміри: ширина 62,8 мм / довжина 160,9 мм / товщина 15,7-17,1 мм (зверху і знизу товщина трохи розрізняється). Вага — 276 грамів. Фронтальний дисплей діагоналлю 4,6 дюйма, виконаний за технологією HD Super AMOLED, співвідношення сторін 21:9.У розгорнутому вигляді: ширина 117,9 мм / товщина 7,6 мм/ довжина 160,9 мм. Головний дисплей має діагональ 7,3 дюйма QXGA+ Dynamic AMOLED (4,2:3) Infinity flex Display (2152X1536) 362 ppi.
Передня подвійна селфі-камера на 10 мегапікселів (f2.2) + вісім мегапікселів RGB (f 1.9).
Фронтальна потрійна камера з оптичною стабілізацією, дворазовим десятикратним оптичним зумом і цифровим. Параметри трьох задніх камер такі:
  • 16 мегапікселів — ширококутна камера з апертурою f2,2;
  • 12 мегапікселів — ширококутна камера, що працює у двох режимах f1,5/f2,4;
  • 12 мегапікселів — телеоб'єктив f2,4.
Камера передбачає різні режими використання, здатна записувати 4К-відео 60fps. А батарея на 4235 міліампер-година швидко заряджається і підтримує зворотну зарядку аксесуарів. Смартфон має під капотом 12 Гб оперативної пам'яті і внутрішню пам'ять на 128 Гб з можливістю розширити до 512 Гб. Операційна система — Android Pie.
Враження за підсумками ознайомлення з пристроєм приємні. У складеному вигляді смартфон з боку здається товстим, але цим можна пожертвувати, адже натомість ми отримуємо величезний екран. Ґаджет при цьому зручно лежить в руці, його легко носити в кишені.
Фронтальний екран теж дуже яскравий, але головний (внутрішній) — ще яскравіший, і він дійсно величезний. Розгинається і складається смартфон з невеликим зусиллям, зручніше робити це двома руками, інакше є ризик упустити його, хоча, можливо, з часом він стане м'якше. Напевно, це справа звички. Так або інакше, питання довговічності пристрою продовжують обговорювати в кулуарах, але всі сходяться на думці, що стати володарем такого смартфона було б приємно.
Досвід використання настільки незвичний, що мимоволі замислюєшся, що ж він собою представляє: диван смартфон або складаний планшет?
На великому яскравому екрані зручно читати книги, сидіти в інтернеті, дивитися відео — це практично планшет. Між тим його можна скласти і прибрати в кишеню, як звичайний смартфон.
Важливо і те, що є режим багатозадачності, який дозволяє виконувати відразу три різні дії: наприклад, грати, дивитися кіно і чатитися. Вікна можна розташовувати в найбільш зручному для вас форматі. Смартфон підтримує 5G, так що при наявності хорошого з'єднання жоден процес не буде гальмувати.
У Південній Кореї ґаджет з'явиться у продажах з 6 вересня, а з 18-го числа вийде в деяких країнах Європи. Коштувати він буде 1980 доларів.

Related

Технології 859369953449735784

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item