Гороскоп на 03 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 03 жовтня 2019 року.
Гороскоп на 03 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овни легко піддаються оптимізму і в цілому щасливі. Але це не найкращий день для конкретних справ: запізніла спроба щось виправити, як і поспішний крок обіцяють більше шкоди, ніж користі вам та іншим. Однією з проблем може стати ідеалізм, можна переоцінити партнера або не розгледіти потенціал суперника. Краще присвятити цю добу пошуку, вільним мандрівкам, творчості, романтиці.
Телець
Сьогодні зірки не радять Тельцям жадібно хапатися за спокусливі наміри, особливо масштабні, престижні і витратні: для них зараз не час і не місце. Попри красу ідеї і переконливість деталей, загальна концепція може бути мильним міхуром, який знецінить самі тямущі з ваших планів і заодно пустить за вітром ваші ресурси. Вкладень і очікувань виявиться більше, ніж реальної віддачі.
Близнюки
Близнюкам варто оцінити свої поточні можливості. Попри особистий талант, впливового партнера симпатію публіки або сильну команду, фатальний фактор знижує вашу конкурентоспроможність. Вас може послабити зайнятість, залежність, недолікована хвороба, схильність до ілюзій або до ідеалізації. В будь-якому союзі, при зовнішній рівності потенціалів, ви в трохи менш вигідному становищі, ніж друга сторона.
Рак
Сьогодні Раки здатні впоратися з подвоєним числом завдань на хвилі душевного підйому. Зірки нагадують, що в такому настрої багато хорошого, але є і мінус — відрив від реальності. Важливо не давати обіцянок, які ви не в змозі виконати, а також не вірити чужим обіцянкам, які явно розходяться з законом і з доводами логіки. Особливо шкідлива довірливість в питаннях здоров'я, нерухомості і кар'єри.
Лев
Сьогодні Леви сповнені оптимізму і віри в краще, з-за чого інколи схильні квапити події. Краще відкласти поїздку по новому маршруту, перехід на новий транспорт, цільовий візит або знайомство, предметні переговори. Також, варто дати собі (або іншій людині, на яку ви покладаєте надії) час проявити себе. Може з'явитися нова тема для розмов у вашому будинку або близькому оточенні.
Діва
В цю добу Дівам важко мислити раціонально. Обставини дня стимулюють їх уяву, роблять яскравішими спогади і переживання, посилюють духовну спрагу. Можливо, ви будете прагнути на батьківщину або шукати свій ідеал, обожнювати своїх батьків, вчителів та друзів. Важливо не захопитися побудовою замків на піску. Не завадить переоцінити поточні канали зв'язку, коло спілкування, фінансову ситуацію.
Терези
Сьогодні обстановка і психологічна атмосфера роблять життя Терезів щасливим, а ось особисті тенденції не такі однозначні. Може вимагатися перебудова мислення і тактики. Вірогідні зміни в способах зв'язку і недавніх маршрутах. В цей день корисно запастися оптимізмом, покровителями, прихильниками. Не варто поспішати з конкретною персональною або спільною ініціативою, якщо це не «проба пера».
Скорпіон
Сьогодні для Скорпіонів стане джерелом позитивних емоцій фінансова сторона справи. Можливе поповнення бюджету або приємні витрати, наприклад, на подарунки. Серйозні зміни назріли в стилі мислення, контактах і образі дій: продовжувати в недавньому дусі вже не вийде. Корисно взяти паузу у справах і переговорах, оцінити свої слабкі місця. Не варто поспішати ділитися з ким-небудь «сирими» думками.
Стрілець
Сьогодні Стрільці щасливі і сповнені гарних передчуттів, що багато в чому виправдано. Однак віра в краще деколи здатна брати гору над розумом, з-за чого ви можете смакувати одні лише бонуси ситуації і не помічати її недоліків. Наприклад, того, що в силу свого ідеалізму ви готові знову викопати собі яму, замість створення міцної платформи. На обговорювання деяких інтимних нюансів пора накласти табу.
Козоріг
Сьогодні Козерогам важливо не помилитися, прийнявши зону потенційної небезпеки за зону довіри, везіння і безумовного захисту. Цей день допоможе вам знайти внутрішню духовну опору, але не усуне з вашого шляху можливий ризик, наприклад, партнерський або кар'єрний. Зірки радять нічого не робити, поки ви не знайшли потрібну інформацію. Можливо, для цього вам доведеться зв'язатися зі старими друзями.
Водолій
Сьогодні Водолії можуть святкувати відкриття вдалою нової смуги у своїй діяльності або її наближення. Вам навряд чи доведеться активно метушитися і забагато чим жертвувати, бо за справу візьметься ваш далекий друг, покровитель або партнер. Щоб не зіпсувати обнадійливу тенденцію, вам варто поменше говорити про неї зі сторонніми людьми і, особливо, зі своїми явними давніми недоброзичливцями.
Риби
Події цього дня надихають Риб, однак при цьому велика небезпека зваб і помилок. Якщо ваше становище хитке, не варто довіряти ні своїм почуттям, ні чужим обіцянкам: можливо, перед вами черговий міраж. Проєкт, який привернув вашу увагу, може бути вигідним для інших, але витратним і малопродуктивним для вас. Не виключено, що хтось захоче паразитувати на вашій вірі або таланті.

Related

Цікаво 3131636169581796457

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item