Гороскоп на 09 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 09 жовтня 2019 року.
Гороскоп на 09 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Цей день Овнам краще провести у вільному режимі. Не має сенсу приступати до роботи, що вимагає дисципліни: корисний результат від такої ініціативи буде прагнути до нуля. Натомість, варто користуватися шансом довше побути серед друзів, у неформальній атмосфері, вдалині від зобов'язань, умовностей і контролю. Вивчення документів, планування справ, інтимне листування ефективніше перед сном.
Телець
Тельцям пора подвоїти увагу до партнерського діалогу, консультацій, переговорів, в тому числі, до емоційного фону бесід. Основна частина дня може пройти в непередбачуваному нетиповому ритмі, що залишає мало місця для продуктивного спілкування, зате ввечері з'явиться інформація, пропозиція або привід для зустрічі. Вам захочуть сказати щось важливе, або, навпаки, дадуть зрозуміти, що готові вислухати вас.
Близнюки
Близнюкам зірки дарують зайвий день свободи і незалежності. Копіткій праці й дисципліни сьогодні можна віддати перевагу розширення кругозору і духовний ріст, вимушеним контактам — неформальні зв'язки, стандартам — відсутність контролю і вільні шляхи. Вечір змусить повернутися в робочий режим, уточнити плани. Можливо, доведеться зв'язатися з колегами або начальством, подумати про таємниці, здоров'я, дисципліну.
Рак
Сьогодні Раки можуть опинитися в замішанні, так як події будуть розвиватися поза планів і стандартів. Тимчасово знизиться продуктивність у ваших особистих рутинних справах, зате ви можете бути несподівано сильно захоплені якоюсь нетривіальною колективною проблемою. Вечір допоможе повернутися в знайомий режим, до близьких вам тем. Можливі новини здалеку, в тому числі, таємничі любовні послання.
Лев
Левам варто аж до ночі залишатися чутливими до навколишньої їх обстановки. Наприклад, до настроїв друзів, шанувальників або клієнтів. Сьогодні складно керувати ситуацією безпосередньо, але ви можете впливати на неї пасивно, залишаючись «в тренді». Зірки рекомендують не ігнорувати звістки, прохання, пропозиції і навіть натяки, які надійдуть ближче до ночі — особливо, якщо вони виходять від сім'ї або стосуються будинку.
Діва
У Дів сьогодні є додатковий час на вирішення неординарного завдання, але немає надійних звичних важелів впливу на події. Можливі зміни в розкладі, контактах, схемі лікування. В кінці дня ви отримаєте відгук, пропозицію чи звістку про надзвичайно цікаву для вас тему (персону). Навіть якщо інформація виявиться туманною, а суть послання завуальованою, частка істини в ній неодмінно буде.
Терези
Сьогодні зірки дають Терезам шанс відпочити, але багато які Терези будуть активні і віддадуть перевагу присвятити вільний час чомусь цікавому і неформальному: хобі, спілкуванню з другом, особистому життю, позаштатній діяльності. В кінці дня доведеться зменшити темп, згадати про здоров'я, рутину. Може прийти корисна інформація по приватним каналам, з'явитися привід для турбот, нова стаття витрат, мотив для заробітку.
Скорпіон
Атмосфера цієї доби може здатися Скорпіонам некомфортною, особливо, якщо велика інерція старих звичок і немає бажання перебудовуватися. Лише ближче до ночі схема подій почне знову знаходити знайомі обриси. Стане ясніше ваша думка, загостриться чуття. З'явиться доступ до потрібної інформації і зв'язків, цікаві люди самі знайдуть вас і підуть назустріч. Складуться умови для інтимного листування.
Стрілець
День допомагає Стрільцям підтримувати неформальні контакти, однак не виключено, що багато які з них будуть поверхневими. Лише з наближенням ночі ситуація почне змінюватися, дозволяючи копати не тільки вшир, але й углиб. Сформуються відповідні умови для секретної наради, сімейної ради, інтимного листування, передачі приватних даних для відокремлених роздумів або поглибленого дослідження.
Козеріг
Сьогодні не всіх Козерогів хвилюють ранкові події, але всі представники знаку будуть заінтриговані в кінці дня. Ближче до ночі можливий візит, посилка, звістка, листування, можуть нагадати про себе сусіди, друзі, колеги. Навіть в чутках буде чимало вірного. Отримана інформація наведе вас на власні роздуми чи підтвердить ваші здогадки. Можливо, доведеться попрацювати з документом або текстом.
Водолій
Водолії аж до ночі можуть займатися тим, що їх мотивує і надихає. Якщо ви взяли вірний напрям і не збавили темп, то протягом дня надолужите втрачене або додасте до своїх недавніх перемог ще один трофей. В кінці дня корисно проінспектувати стан бюджету. Можливо, потрібно буде обговорити витрати, зробити підрахунки, зайнятися платіжними документами, заробітками, звітністю.
Риби
Для Риб продуктивний пізній вечір. Він активізує почуття і уяву, підкине оригінальну їжу для роздумів. Вас можуть знову привернути знайомі контакти, ідеї, маршрути, шляхи налагодження зв'язків та гармонізації відносин. Можливий інтерес до навчання, подорожей, досліджень, дистанційного спілкування, новин здалеку. Добре починати листування. Варто відгукнутися на пропозицію або прохання.

Related

Цікаво 3030192069013420381

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item