Гороскоп на 18 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 18 жовтня 2019 року.
Гороскоп на 18 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
В цей день зірки не радять Овнам розраховувати тільки на себе. Будь-яка справа піде успішніше, якщо ви з кимось активно співпрацюєте, ділите інтереси і зони впливу. Водночас, можна задовольнити цікавість або поповнити банк вражень. Якщо не ладяться потрібні відносини, добре звертатися за допомогою до третіх осіб, проте не варто у фарбах описувати свої образи і претензії: емоції спотворять картину.
Телець
Сьогодні Тельцям варто врахувати ймовірність пригод в будь-якому процесі, наприклад, при підборі покупки. Вирушаючи в магазин або вивчаючи мережеві пропозиції, ви напевно захочете розглянути варіанти, з кимось порадитися, почитати відгуки, вирішите скористатися послугою посередництва, доставки, примірки, підключення, налагодження апаратури. Можливо, ви витратите трохи більше, ніж планували.
Близнюки
Сьогодні Близнюків надихають недавні досягнення. Саме пов'язані з ним позитивні емоції будуть тим паливом, на якому багато представників знаку протримаються аж до ночі. Вас може надихнути особиста творча або спортивна удача, успіх дітей або вихованців, перемога вашої команди. У сфері кохання, шлюбу, професії і кар'єри важливо за звичкою не впасти в знайомі втішні ілюзії.
Рак
Сьогодні Ракам нелегко дійти до «моменту істини», бо шлях до неї звивистий. Не виключено, що ви випробуєте кілька варіантів і пару раз помилитеся, перш ніж зупинитеся на чомусь одному. Не варто будувати на цей день детальних планів, оскільки тактику будуть диктувати примхливі обставини. Можливо, в окремих справах ви поладите з тими, з ким воюєте в якомусь принциповому питанні.
Лев
У круговерті подій цього дня Левам щастить. Успіх найімовірніше в парі або в групі. Супутником реальних перемог будуть ілюзії. Не виключено, що ви знову опинитеся під чарівністю давньої ідеї, особливо, якщо вам є з ким про неї поговорити. Зірки не заважають вам мріяти, але не радять жити в повітряному замку і ставити на магію, якщо виконання бажань можна досягти своїм талантом або спільними зусиллями.
Діва
Сьогодні Діви схильні розширювати фронт своїх завдань або цілитися трохи вище, ніж у ту точку, до якої в даний момент здатні дістатися. Зірки підказують, що така стратегія цілком може увінчатися успіхом, якщо ви правильно вибрали собі партнера або помічника. Якщо поруч з вами хтось, не дуже надійний, у відповідальний момент ви ризикуєте залишитися без опори, сам на сам з розбитою ілюзією.
Терези
Сьогодні ентузіазм Терезів підживлює не стільки обов'язок, скільки азарт, віра, натхнення і бажання заявити про себе. Особистість і талант багатьох Терезів особливо яскраво проявляться у міжнародній діяльності, мультикультурному середовищі, в області спорту, бізнесу, туризму. Зірки радять активніше задіяти шанси піару і саморозвитку, бо незабаром шляхів для розширення сфери особистого впливу у вас стане менше.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіони пройдуть через критичний момент або самі стануть зацікавленими свідками чужої кризи. Найобережніші Скорпіони віддадуть перевагу вести дослідження, дивитися пригодницькі фільми або брати участь у віртуальних баталіях, уникаючи вплутуватися в реальні авантюри. Зірки радять вбирати інформацію і при будь-якому розкладі подій бути в тіні. Знахідку, перемогу не варто афішувати.
Стрілець
Сьогодні одним із головних завдань для Стрільців залишиться підтримка правильного балансу, як у відносинах, так і в діалозі. Не варто перебивати співрозмовника, нав'язувати йому свою думку або намагатися його затьмарити. Небажано і тлумачити справедливість виключно в свою сторону — наприклад, як підтримку своїх власних позицій. Перемога на такому фундаменті виявиться ілюзорною, а перевага помилковою.
Козоріг
Сьогодні Козерогам допомагає захопленість. Якщо вам нудно, будь-яке заняття може перетворитися на тортури. І навпаки, ви будете із задоволенням займатися навіть дрібницями, якщо в результаті вони ведуть вас до задуманої мети. Зірки радять не діяти в цьому напрямку в гордій самоті, не відкидати допомогу і охочіше підключати інших людей до своїх справ: не виключено, що вони переймуться вашими ідеями.
Водолій
Сьогодні будь-яке заняття легко приймає для Водоліїв форму захоплюючої гри, що автоматично йде на користь справі. Це підходящий момент для фінального етапу цікавого вам сюжету, коли ролі, фаворити, призи і навіть майбутні переможці приблизно відомі, але ще в силі колишній азарт. Інформацію в цю добу рекомендується швидше пускати в дію, а задушевних ґрунтовних бесід краще уникати.
Риби
Рибам варто пам'ятати, що будь-який благий порив сьогодні успішно відводить їх у хибному напрямку. Зірки натякають, що скоро все буде інакше, але поки вам краще себе контролювати. Особливо підступними можуть виявитися завищені старі надії і невтілені бажання, піддаватися їм зараз найбільш небезпечно. Домашні та інші справи протягом дня можуть накопичуватися як сніжний ком, важливо вчасно зупинитися.

Related

Цікаво 6939720156530580780

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item