Гороскоп на 20 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 20 жовтня 2019 року.
Гороскоп на 20 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Овнам важливо захищати свою територію, будинок, бізнес, сім'ю від зовнішніх вторгнень і внутрішніх розладів. День може початися з побутового авралу, подружньої сварки, сімейного скандалу, атаки на вашу частину володінь або іншої неприємності. Не варто недооцінювати ризики, які несе такий поворот подій. Небезпечні непоступливість і неуживчивість. Бажано володіти інформацією і вчасно йти на переговори.
Телець
Сьогодні Тельці зіткнуться у своєму близькому оточенні і з позитивними конструктивними моментами, і з яскраво вираженим негативом, наприклад, аварією або агресією. Навряд чи вдасться повністю уникнути ускладнень. Зірки вважають ідеальним варіант, при якому труднощі будуть носити виключно технічний і організаційний характер, а у відносинах будуть панувати любов, близькість, тепло і взаєморозуміння.
Близнюки
Близнюкам варто подвоїти увагу до господарської, побутової і фінансової частини справ. У події дня сплітається кілька суперечливих тенденцій, так само можливі знахідки і втрати, прибутки та збитки, корисні і невдалі витрати. Важливо окреслити межі допустимого і не ризикувати самим головним ресурсом, наприклад, основним доходом, коштами на лікування, харчування, погашення боргу або резервом на чорний день.
Рак
Сьогодні у Раків двояка задача — вчасно користуватися своїми перевагами (талантами, зв'язками, симпатіями) і мінімізувати шкоду в свою адресу. День підходить для любові, літературної творчості, довірчого спілкування з дітьми і лояльними до вас людьми. З тими, хто намагається вас придушити або пригнобити, доведеться проявити жорсткість, щоб захистити свою гідність, права або володіння.
Лев
Сьогодні Левам зірки радять уникати зайвих проблем, нехай це і здається часом малодушністю. В цю добу ви не в самому вдалому положенні, можете бути позбавлені простору для маневру або засобів оборони. Розумніше піти подалі від джерела роздратування, болю, дискомфорту, небезпеки. Відпочивати, вести бесіди, піддаватися емоціям краще в захищеній обстановці. Добре, якщо ви знайдете її вдома, в сім'ї.
Діва
Сьогодні у Дів є всі передумови для приємного дня. Добре провести його в суспільстві рідні, давніх друзів, близьких осіб. Можна дозволити собі сентиментальність, згадати минуле та помріяти про майбутнє. Душевний зв'язок легко підтримати і на відстані. Заради гармонії краще не загострювати спори, пов'язані з доходами, частками і борговими зобов'язаннями: стабільний емоційний фон того вартий.
Терези
Сьогодні Терези цілеспрямовані і жорсткі, якщо мова йде про важливий принцип, про кар'єру, статус, особисту відповідальність Багато які Терези підуть наперекір батькам, начальству, традицій. Зірки радять застосовувати агресію заради захисту, а не заради наступу. Там, де вам ніщо не загрожує, краще обговорити справу мирно і знайти компроміс. Наприклад, м'яке рішення буде цілком можливе у фінансових питаннях.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіони виграють, взявши на себе роль респондентів, перекладачів чи інші функції, пов'язані з комунікаціями. Можна блиснути в приватній переписці. Ризиків, авантюр, агресивного тону краще уникати, щоб не нажити ворогів і не підставити себе під удар. Не варто відкрито воювати за істину, висувати претензії, критикувати закони і традиції, сперечатися з партнером, конфліктувати з попутниками.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям не варто виносити свої таємні переживання напоказ, порушуючи тим самим інтимність і приватність. Не варто публічно ділитися сокровенним, краще довіритися щоденнику, виговоритися родичу або звернутися до психолога. День підходить для обговорювання тонких почуттів, деталей приватного життя та сімейної історії, нюансів фінансових справ і безпеки. Поверхневому спілкуванню завадить ранимість.
Козеріг
Козерогам краще не піддаватися на провокації і швидким кроком йти від будь-якого конфлікту. Сьогодні потенційно небезпечні переговори, консультації, подружні та сімейні наради. Шанси зберегти нейтралітет є, але якщо ви сильно зачеплені або емоційно нестійкі, краще перестрахуватися і уникати активного діалогу: занадто великий ризик, під ударом може опинитися ваша репутація або головна мета.
Водолій
Сьогодні комфорт Водоліїв залежить від обстановки і самопочуття. Болі, лікарські заборони й інші нюанси, пов'язані зі здоров'ям, здатні порушити ваші плани і звести нанівець хороші враження. Також, настрій можуть зіпсувати термінові справи, побутові турботи і пов'язані з ними ускладнення. Можливі проблеми в дорозі, при одержанні допомоги або замовленні послуг. Не варто починати справи, відправлятися в шлях.
Риби
Сьогодні Рибам щастить, поки вони діють мирно, не переходять межу, не надто активно спокушають долю і відчувають чуже терпіння лише до розумних меж. Перегнув з зухвалою поведінкою, ви ризикуєте зіпсувати відносини з кимось, важливим для вас. День сприяє любові, літературній та музичній творчості, дослідницькій роботі, інтимному листуванню, романтичній інтригуючій розмові.

Related

Цікаво 5961176387622140110

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item