Показали 5 спецій, які найкраще захищають від застуди

Показали 5 спецій, які найкраще захищають від застуди

Щоб не зіткнутися із застудою, важливо підвищити імунітет. У цьому можуть допомогти не тільки фізична активність, загартовування і повноцінний сон, а й здорове харчування. Зокрема – правильно підібрані спеції.
Вони не тільки поліпшують смак, а й зміцнюють здоров'я.
Гострий червоний перець
Це відмінне джерело антиоксидантів. До того ж, ця спеція зменшує біль під час запальних процесів в організмі.
Корінь солодки
Відмінний спосіб підвищити імунітет вдома. Зменшує запалення, допомагає вилікувати сухий кашель, бронхіт, астму, ларингіт, запалення легенів і навіть туберкульоз.
Орегано
Він містить більше антиоксидантів, ніж яблука, апельсини або чорниця. Спеція ефективно бореться з різними інфекціями.
Чебрець
Має антиоксидантні властивості та допомагає зміцнити імунітет. Чай із цією спецією п'ють при простудних захворюваннях, кашлі, грипі, бронхіті.
Кориця
Комплекс ефірних масел, що містяться в кориці допомагає в виробленню шлункового соку. Також для зменшення болю при ревматизмі та артриті, покращує кровообіг.
Імбир
Вживати імбир рекомендовано людям схильним до печії і для підвищення апетиту. Він полегшує переварювання важких страв. Чай з імбиром допоможе вам швидко зігрітися в морози. Особливу увагу на імбир слід звернути чоловікам з проблемами в інтимній сфері.
У квітні 2020 року в Україні будуть введені електронні карти пацієнтів, які дозволять позбутися від звичних паперових карт.
Текстові версії електронних карт вже запущені в пілотному режимі. Про це повідомила координаторка напрямку eHealth від Офісу Президента України Яніка Мерило.

Related

Здоров'я 3095011692546934088

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item