Поліція затримала п'яного водія з немовлям в машині

Поліція затримала п'яного водія з немовлям в машині
У Києві копи зупинили п'яного водія з немовлям

Кількість алкоголю в його крові перевищила допустимий ліміт в 17 разів. Разом з ним у машині було немовля. Як з'ясувала поліція, це була його донька.

 
У Києві поліція зупинила 33-річного водія, який їхав у стані сильного алкогольного сп'яніння разом з маленькою дитиною в машині. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва в п'ятницю, 18 жовтня.
 
Рівень алкоголю в крові водія перевищував допустиму норму майже в 17 разів.
 
"Патрульні отримали виклик від стурбованої громадянки: вона стала очевидцем того, як чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння і маленькою дитиною сів за кермо автомобіля Volkswagen і поїхав. Відпрацьовуючи отриману інформацію, на вулиці Миколи Ушакова, патрульні виявили транспортний засіб", - йдеться в повідомленні.
 
При спілкуванні з чоловіком копи звернули увагу на те, що водій був нетверезий, і запропонували йому пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою алкотесту Драгер. Прилад показав - 3,36 ‰, що майже в 17 разів перевищує допустиму норму.
 
Також у салоні автомобіля знаходилося немовля - донька водія.
 
На чоловіка патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування у стані сп'яніння) КпАП, а також повідомили про ситуацію співробітникам ювенальної превенції. На місце події прибула дружина і забрала доньку.
 
Нагадаємо, що раніше у Львові п'яний водій застряг у свіжому бетоні. Автомобіль вдалося витягнути з бетону лише через кілька годин. Ні страховки, ні свідоцтва про реєстрацію авто у водія не виявилося.
 
Також повідомлялося, що п'яний водій в Сумах 30 метрів тягнув копа за машиною. Чоловік ігнорував вимоги про зупинку, а коли поліцейський намагався його затримати, водій затиснув його руку дверцятами і протягнув за авто.

Related

Гаряча новина 8580505471290026221

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item