Ветеран АТО затримав злочинця, який порізав ножем пасажира трамваю

Ветеран АТО затримав злочинця, який порізав ножем пасажира трамваю

У Львові затримали підозрюваного у ножовому пораненні пасажира трамвая. Його впізнав один з очевидців злочину і разом з товаришами через три дні затримав і передав поліції.
"Хлопець – 25-річний львів'янин, студент, учасник бойових дій, котрий був очевидцем цієї події, впізнав розшукуваного, разом з товаришами затримав його та передав поліцейським", – розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова.
Заявник вказав на групу з чотирьох осіб. В одного з чоловіків виявили розкладний ніж.
Підозрюваному 36-річному жителю Мостиського району суд має обрати міру запобіжного заходу. За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень йому загрожує позбавлення волі від 5 до 8 років.
Затримав злочинця, – ветеран війни Ігор Галушка, який у складі полку "Азов" обороняв Мар'їнку. Під час бою отримав важке поранення в голову. Сьогодні займається кросфітом та виступає на Іграх нескорених.
45-річного чоловіка поранили ножем у трамваї №8, що курсує з центру Львова на Сихів, у неділю 13 жовтня. Він став очевидцем того, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини та перешкодив їм. Тоді один із зловмисників завдав йому удару ножем у груди.Він перебуває у лікарні.

Related

Гаряча новина 6462964767810319213

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item