Нардепи проводять засідання комітету ВР на Донбасі

Нардепи проводять засідання комітету ВР на Донбасі
Група нардепів приїхала на Донбас

Нардепи мають намір протягом п'яти днів відвідати ряд населених пунктів Донбасу, щоб поспілкуватися з людьми.

 
Комітет Верховної Ради з прав людини, деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій, національних меншин і міжнаціональних відносин вперше проводить виїзне засідання в Луганській і Донецькій областях, яке триватиме п'ять днів, повідомляється на сайті комітету у вівторок, 22 жовтня.
 
"Ми відійдемо від традиційного офіціозу, коли виїзне засідання обмежувалося візитом у військово-цивільні адміністрації. Зате побуваємо в пунктах пропуску, оглянемо зруйновані внаслідок війни міста і села, об'єкти соціальної інфраструктури та підприємства, поспілкуємося з людьми, які живуть у "сірій "зоні", - розповів глава комітету, нардеп Дмитро Лубинець.
 
За його словами, такий формат засідання дозволить членам комітету на власні очі побачити всі сторони життя людей, почути про їхні проблеми з перших вуст. "Сподіваюся, це допоможе нам приймати правильні й ефективні рішення, а головне - допоможе сформувати системну і дієву державну політику щодо цього регіону", - зазначив Лубинець.
 
Він вказав, що комітет з прав людини попереднього скликання так і не зміг провести виїзне засідання на Донбасі через відсутність кворуму.
 
У свою чергу, радник секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення окупованих територій Донбасу Сергій Сивохо повідомив у Facebook, що відвідує у вівторок КПВВ Новотроїцьке.
 
"Перший день виїзного Комітету ВР України з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. Багато зустрічей і важливих питань на сьогодні! Весь день у дорозі. Спілкування - слово дня! З військовими, з депутатами, з місцевою владою. А головне - з людьми, які їдуть туди і звідти. Всі чекають повернення нормального життя і розвиток регіону. Далі огляд зруйнованих і реконструйованих будівель у Красногорівці, Мар'їнського району", - написав він.

Related

Події в Україні 314723248153287981

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item