Пристайко назвав альтернативу формулі Штайнмаєра

Пристайко назвав альтернативу формулі Штайнмаєра
Альтернативи формулі Штайнмаєра для мирного вирішення ситуації на Донбасі немає, вважає Пристайко

Якщо компроміс з формулою не вдасться, то доведеться третину грошей з бюджету забрати для армії і спробувати "захистити себе без мирного процесу".

Альтернативою формулі Штайнмаєра є мобілізація. Про це заявив глава МЗС Вадим Пристайко, повідомляє Радіо Свобода.
Він зазначив, що формула - "болючий компроміс", але дозволяє утримувати процес відновлення суверенітету над тимчасово окупованими територіями "в мирному руслі".
Глава МЗС повідомив, що влада "знає і чує кожне слово, сказане проти" такого варіанту, проте альтернатива формулі - мобілізація.
"Якщо для народу це (формула Штайнмаєра, - ред.) прийнятна ціна, ми це робимо. Якщо ні, то ми повинні знати. Я говорив уже, звертався до наших депутатів: якщо вони серйозно до цього ставляться, тоді ми забираємо третину нашого бюджету з пенсій, зарплат, медичного страхування, переводимо це на мобілізацію нашої армії і намагаємося захистити себе без мирного процесу", - пояснив Пристайко.
Міністр додав, що формула "була придумана і узгоджена не його урядом", а нова влада "лише виконує те, на що Україна вже погодилася".
Раніше Пристайко повідомив, що виконання мінських домовленостей, в тому числі формули Штайнмаєра, не може бути одностороннім компромісом з боку України, від Росії очікують зустрічних кроків.

Related

Політика 4554198036419607810

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item