СЦКК: Ділянку розведення біля Золотого обстріляли

СЦКК: Ділянку розведення біля Золотого обстріляли
Сепаратисти двічі обстріляли ділянку розведення біля Золотого

Противник 22 жовтня двічі обстріляв зі стрілецької зброї ділянку розведення №2 в Золотому-4.

 
Сепаратисти, імітуючи готовність провести розведення сил і засобів, 22 жовтня двічі обстріляли зі стрілецької зброї ділянку розведення №2 (Золоте-4). Про це йдеться в повідомленні української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) у Facebook.
 
Крім того, 22 жовтня противник провів обстріли поблизу населених пунктів Зайцеве Північне (3 обстріли), Павлопіль Новолуганське (2 обстріли) і Водяне, застосувавши заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм. Загальна витрата склала 67 мін.
 
Як заявили в СЦКК, у середу, 23 жовтня, сепаратисти здійснили обстріл поблизу населеного пункту Водяне з забороненої мінськими домовленостями артилерії калібру 122 мм (11 снарядів).
 
"Таке цинічне поводження свідчить про зацікавленість окупантів у подальшому загостренні конфлікту", - наголошується в повідомленні.
 
У СЦКК нагадали, що мінських домовленостей визначено, що розведення сил і засобів може бути проведено тільки після дотримання режиму припинення вогню протягом семи діб.
 
Раніше повідомлялося, що сепаратисти за добу, 23 жовтня, 24 рази обстріляли позиції Об'єднаних сил, внаслідок чого один військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення.
 
Нагадаємо, за добу 21 жовтня сепаратисти 17 разів відкривали вогонь на Донбасі. Тоді ЗСУ не зазнали втрат.

Related

Події в Україні 1631615772522397838

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item