Гороскоп на 23 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 23 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку


Овен
Овнам цей день вселяє оптимізм, але слід пам'ятати, що негативні сторони ситуації теж в силі. Наприклад, збережеться ймовірність любовних розбіжностей чи непорозумінь з дітьми. Не завадить обережність у грошових справах, особливо, якщо ваше джерело доходу пов'язане зі спільною діяльністю, спільними ресурсами і з грою будь-якого виду, включаючи біржову. Можливий податок на виграш, подарунок, спадщина.
Телець
Тельцям варто утриматися від спокуси приступити до важливої, на їхню думку, справи. Оптимізм цієї доби оманливий: те, що приверне вашу думку або слух, буде суперечити вашим істинним потребам. Небезпечні переговори: можна проговоритися, піддатися на майстерну маніпуляцію співрозмовника. В якості компенсації за простій, можна дозволити собі веселощі, гру, вільну творчість, побути в гостях чи вдома.
Близнюки
Сьогодні Близнюків чекає низка прикрих недоречностей, в тому числі, під час спілкування і в дорозі. Можуть не скластися відносини з колегами, попутниками, персоналом, дітьми. Низка невдач зіпсує найприємніше заняття. Можливо, ви вирішите, що вас зурочили, але скоріше, це просто не ваш день. Не варто орієнтуватися на оточуючих вас везунчиків: те, що легко дається їм, вам може бути недоступне.
Рак
Ракам сьогодні не варто захоплюватися покупками для дітей (або на їхнє прохання). Втім, розчарувати в цей день вас можуть будь-які витрати, особливо, на задоволення. Також, можливі осічки в продажах, при спробі щось виграти або вигадати, отримати гонорар. Недоречними і марними можуть виявитися подарунки. Потрібна уважність в платіжних операціях, не завадить уточнювати необхідні суми, зберігати чеки.
Лев
Сьогодні Леви не занадто щасливі в спілкуванні і можуть не зустріти розуміння навіть вдома. Можливі й муки літературної творчості. Не кращий день для переговорів, інтимних зізнань, сімейних нарад, виставлення претензій, розсилки листів і заявок, оформлення документів на нерухомість, спадщину. Корисна саморефлексія, за умови, що ви чесні з собою. Можна заглибитися в секретне дослідження.
Діва
Сьогодні Дівам корисно взяти одноденну обітницю мовчання або хоча б уникати легковажних випадкових контактів. Навіть на рутинні рядові теми бажано спілкуватися лише з хорошими знайомими, яким ви можете повністю довіряти. Не вибирайте цей день для важливої розмови, інтимного листування, особистого знайомства, для реклами або презентації, розміщення фото або відео в Мережі. Не рекомендуються поїздки.
Терези
Терези проведуть день чудово, якщо не стануть заручниками своїх або чужих фінансових можливостей. Сьогодні не дуже ефективні витрати на розваги, подарунки, хобі, на косметику та інтимні аксесуари. Можуть залишити неприємний осад поточні платежі, угоди, розмови про гроші. Не рекомендується рядовий господарський шопінг: є ризик піти на поводу у моди і престижу, на шкоду користі і якості.
Скорпіон
Скорпіонам сьогодні не варто робити ставку на успіх через комунікації. Будь-яка реклама ваших літературних та ораторських талантів буде давати побічний ефект. Той чи інший недолік можливий у вашій мові — наприклад, химерність, схильність до хвастощів або недоречних жартів. Можливо, ви виступите з публічною заявою занадто рано і дасте собі право голосу, коли це вам ще не дуже вигідно.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям варто акуратніше працювати з інформацією, критичніше ставитися до відомостей та їх джерел, прискіпливіше обирати засоби зв'язку, тему розмови. Як би не обнадіювала ситуація, погана новина і неприємний співрозмовник її зіпсують. Може залишити поганий осад поїздка, дослідження. Можливо, буде таємно обмежене ваше самолюбство, виникне привід для розчарування в ідеалі чи кумира.
Козеріг
Сьогодні Козерогам не варто ні починати справ, ні ставити в них крапку. Великий ризик піти за модою, погнатися за зовнішнім блиском в збиток вистражданої ідеї. Завдання, яке ніяк не вирішується, має сенс відкласти. Не варто просити поради, шукати однодумців, вибудовувати зв'язки, обговорювати інтимні теми. Не кращий день для любовних промов і відвертих бесід з дітьми. Можлива випадкова розвага.
Водолій
Сьогодні Водоліям краще уникати публічних виступів та інших кроків, успіх яких пов'язаний з комунікаціями. Не варто поспішати ні з питанням, ні з відповіддю: якщо ви вразливі, вас можуть зачепити чужі відгуки та жарти. Не самий вдалий момент для словесного вираження симпатії, обміну компліментами, інтимними знаками уваги, пропозиціями, запрошеннями. Небажані візити, презентації, пошуки посередника.
Риби
Рибам сьогодні не варто ділитися навіть з тими, кого вони глибоко поважають. Людям, в яких ви потребуєте або які потребують у вас, краще сказати лише необхідне, не вдаючись в інтимні деталі. Не самий вдалий ефект дасть спроба пожартувати, зняти напругу. Може розчарувати дослідження, поїздка, медична інформація. Можливі неприємні звістки здалеку, наприклад, від зарубіжних колег.

Related

Цікаво 6962696123302020756

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item