Пристайко розповів подробиці візиту керівництва НАТО в Україну

Пристайко розповів подробиці візиту керівництва НАТО в Україну

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко розповів подробиці візиту делегації Північноатлантичної ради НАТО в Україну.
За його словами, приїзд керівництва НАТО пов'язаний із питанням безпеки в Чорному морі, передає Радіо Свобода.
"Візит Північноатлантичної ради, а так називається керівний орган НАТО, в Одесу і до Києва - це якраз свідчення і бажання послів країн альянсу зрозуміти ситуацію в Чорному морі. Питання чорноморської безпеки - це якраз тема нинішнього візиту НАТО в Україні. Отримання допомоги на чорноморському фронті - це і є для нас зараз пріоритет ", - зазначив Пристайко.
В Одесі представники НАТО зустрінуться з керівництвом, українськими моряками і курсантами, а також відвідають іноземні військові кораблі. Після цього вони поїдуть до Києва, де зустрінуться з військово-політичним керівництвом держави.
"Ми сподіваємося, що обидві ці частини дозволять їм отримати чітке уявлення та затвердити, наприклад, пакет допомоги Україні в Чорному морі, який так і називається "чорноморський пакет", запропонований альянсом України", - наголосив Пристайко.
У представництві НАТО в Україні підтримали виконання Мінських угод, зокрема погодження "формули Штайнмаєра". Про це заявив голова представництва НАТО в Україні Александер Вінніков.

Related

Події в Україні 7015757963365955047

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item