Поліцейський вдарив дівчину в супермаркеті Дніпра

Поліцейський вдарив дівчину в супермаркеті Дніпра
У Дніпрі поліцейський вдарив відвідувачку супермаркету

На час службового розслідування правоохоронця відсторонили від роботи. Усі подробиці інциденту з'ясовуються.

 
У Дніпрі поліцейський вдарив відвідувачку супермаркету. Інцидент стався 1 жовтня в магазині EVA на вулиці Робочій. Відповідний відеоролик опублікував Telegram-канал hyevuy_dnepr.
 
Судячи з відео, співробітники магазину затримали двох дівчат і викликали поліцію охорони. Один з прибулих правоохоронців повів одну дівчину вглиб магазину, а другий намагався відвести іншу для з'ясування. У цей момент дівчина розмовляла по телефону, описуючи ситуацію.
 
Після запитання: "За що мене тут тримають?" - поліцейський вдарив дівчину по обличчю, вибивши з її рук телефон і намагаючись заламати руки, повів в сторону.
Після того, як цей відеозапис потрапив у Мережу, в Управлінні поліції охорони Дніпропетровської області почали проводити службове розслідування.
 
"Відомо, що вдень 1 жовтня в одному з магазинів косметики в Дніпрі включився сигнал тривоги. Коли на місце прибув наряд поліції, співробітники магазина розповіли, що дві жінки намагалися вкрасти товар. Під час спілкування з підозрюваними один із співробітників поліції вибив телефон з рук затриманої і почав її грубо штовхати. Чи були на те підстави - поки невідомо", - розповіли в прес-службі обласної поліції.
 
На час службового розслідування правоохоронця відсторонили від роботи. Усі подробиці інциденту з'ясовуються.
 
Нагадаємо, у Дніпрі група чоловіків жорстоко побила напівголу дівчину. Дівчина в самій нижній білизні бігала по вулиці, імовірно розбила вікно в автомобілі і телефон в охоронця на будівництві. За це чоловіки почали бити її ногами і трубою, заламувати руки і штовхати.
 
А в Черкасах поліцейські побили чоловіка на кладовищі.

Related

Гаряча новина 2896692164751950251

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item