У Рівненській області у фермера намагалися вкрасти дві фури з урожаєм

У Рівненській області у фермера намагалися вкрасти дві фури з урожаєм
Поліція знайшла і затримала фури з урожаєм

Протягом декількох годин поліцейські затримали вантажівки і зловмисників. Трьом хлопцям загрожує до 12 років ув'язнення.

 
У місті Рівному затримали трьох зловмисників, які намагалися заволодіти 40 тоннами сої, які зібрав місцевий фермер. Про це в понеділок, 21 жовтня, повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.
 
Зазначається, що рейдери увірвалися на територію фермерського господарства, погрожуючи власнику і трьом працівникам фізичною розправою, і заволоділи двома вантажівками із соєю.
 
"Близько 19:20, 20 жовтня, на територію сільськогосподарського підприємства, де саме знаходилися фермер і троє працівників, заїхали автомобілі. З них вийшли невідомі особи в балаклавах зі зброєю в руках і почали погрожувати фізичною розправою, після чого наказали водіям вантажівок їхати в напрямку до автодороги Київ-Чоп. Близько 21:00 співробітники сектору реагування патрульної поліції в селі Світанок зупинили транспортні засоби. У салоні знаходилися тільки водії, а зловмисники втекли", - йдеться в повідомленні.
 
У тому ж селі правоохоронці виявили трьох осіб, причетних до злочину. Як виявилося, це - троє рівнян 21-, 22- і 24-річного віку. У них вилучили права, розкладні ножі, травматичні пістолети, балаклави і рукавички.
 
Зловмисників помістили в СІЗО. Вирішується питання про оголошення їм підозри в розбійному нападі і заволодінні транспортними засобами. Їм загрожує позбавлення волі на строк до 12 років.
 
Слідство триває. Встановлюються інші особи, причетні до злочину.




Раніше повідомлялося, що в Одесі затримали підозрюваних у розбої, тортурах і здирництві.
 

Related

Події в Україні 6130074345642780172

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item