Тарас Чорновіл: Це вже навіть не державна зрада. Це пряма й успішна операція Російської Федерації в столиці України.

Тарас Чорновіл: Це вже навіть не державна зрада. Це пряма й успішна операція Російської Федерації в столиці України.

Зміни в країні відбуваються з неймовірною швидкістю. Доки насєлєніє “терзається” сумнівами, чи варто їм уже нарешті сказати, що вони остаточно розчаровані своїм зеленим кумиром, чи ще потерпіти, бо “головне ж, що позбулися влади Порошенка”, ми вже припливли в обійми Рашистану.
Печерний суд надав право слідчим ДБР вилучити особливо секретні матеріали, зміст яких відомий лише 2-3 десяткам осіб (навіть не всім членам РНБО) і містить військово-стратегічну й тактичну інформацію про плани й особливості застосування Збройних Сил України. Наскільки така інформація важлива для ворога, навіть говорити зайве. Фактично, в момент передачі таких даних російській агентурі, наша армія втрачає всі свої переваги й стає абсолютно уразливою. Воювати, навіть просто оборонятися за таких умов вона не зможе. Звісно, що з моменту втрати секретності Генштаб мусить терміново почати напрацювання нової стратегії й усього комплексу секретних рішень про протидію російській агресії. Оскільки ухвалою суду надається доступ до всього комплексу оборонних доктринальних документів і додатків, які напрацьовувалися не лише станом на 30 квітня 2018 року, але й містять секретні дані, сформовані за весь час війни та розбудови армії, ми залишимося беззахисними навіть не на місяці, а на роки.
Навіщо створювати й утримувати тисячі шпигунів, розвідників, спецагентів, якщо достатньо мати суддю Ільєву та контрольовану Портновим каналізаційну московську Трубу. Далі шлях абсолютно секретних документів більш ніж прозорий і закінчується він у кабінетах ГРУ РФії. Тим паче, що навіть формально ця Труба визнає, що вони не можуть (і не стараються) забезпечувати контроль за збереженням секретності.
Це вже навіть не державна зрада. Це пряма й успішна операція Російської Федерації в столиці України, проведена руками, з дозволу сказати, українських громадян. І це лише одна (щоправда найнебезпечніша) атака на нашу армію, а їх зараз десятки, чи вже й сотні. Все це стало можливим тільки після того, як гопники і їхні тєрпіли в єдиному пориві позбулися такого невигідного Москві Порошенка й провели “лапачьку”-Зєлєнскага.
За матеріалами Taras Chornovil

Related

Події в Україні 4483977310154815969

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item