СБУ зупинила крадіжку комплектуючих до бойових літаків

СБУ зупинила крадіжку комплектуючих до бойових літаків
Військові вкрали і намагалися продати комплектуючі для військових літаків

Військовослужбовці на одній з військових частин Львівщини викрали і намагалися збути комплектуючі для літаків МіГ-29.

 
Співробітники Служби безпеки України у Львівській області викрили розкрадання і реалізацію комплектуючих для військових літаків МіГ-29. Про це у вівторок, 5 листопада, повідомляє прес-центр СБУ.
 
За даними слідства, зловмисники викрали з однієї з військових частин комплектуючі та запасні деталі до літаків МіГ-29 для продажу.
 
"Фігуранти намагалися збути продукцію представнику комерційної структури. Правоохоронці затримали їх під час передачі підприємцю викраденого військового майна", - йдеться в повідомленні.
 
Силовики при обшуках в оселях і автомобілях зловмисників вилучили велику кількість запасних частин і комплектуючих для бойових літаків МіГ-29, а також гроші від продажу цих запчастин.
 
Фігурантам оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею про викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем (ч. 3 ст. 410) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.



Раніше повідомлялося, що СБУ вилучила на кордоні комплектуючі до вертольота Мі-24.
 
А в Миколаєві правоохоронці запобігли викраденню і відправці за кордон газотурбінного устаткування військового і подвійного призначення з заводу Зоря-Машпроект. Зловмисники викрали обладнання для обслуговування і ремонту газотурбінних агрегатів на кораблях ВМС.

Related

Гаряча новина 8579197560197448371

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item