Відомо, хто випустив смертельну кулю у 5-річного Кирила Тлявова

Відомо, хто випустив смертельну кулю у 5-річного Кирила Тлявова

Смертельний постріл у 5-річного Кирила Тлявова із Переяслав-Хмельницького на Київщині здійснив працівник патрульної поліції Іван Приходько.
Зброю, з якої стріляли, досі не знайшли, повідомив керівник Державного бюро розслідувань Роман Труба.
"Після отримання результатів усіх експертиз, проведених у рамках розслідування, слідчі дійшли висновку, що саме інспектор поліції здійснив постріл, що став смертельним для дитини. Куля була випущена о 15:13 із відстані 80 метрів", - повідомляється.
Головному підозрюваному змінено підозру з "умисного вбивства" на "вбивство, вчинене з необережності". За це передбачено до 5 років обмеження або позбавлення волі.
Також Приходька обвинувачують у хуліганстві, вчиненому групою осіб із застосуванням зброї, а також у незаконному поводженні зі зброєю.
31 травня двоє поліцейських відпочивали та вживали алкоголь на подвір'ї приватного сектору у Переяславі-Хмельницькому на Київщині. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї. Пізніше виявилося, що куля влучила у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, що був у сусідньому дворі. Дитина померла у лікарні. Поліцейські затримані.

Related

Суспільство 5939152331232558166

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item