Міноброни не бачить загрози нападу РФ з півдня

Міноброни не бачить загрози нападу РФ з півдня
Міністр оборони України Андрій Загороднюк

Міністр оборони впевнений, що Україна зможе захистити себе власними силами у разі вторгнення РФ.

Міністр оборони України Андрій Загороднюк в ефірі телеканалу 1+1 заявив, що критичного посилення сил і засобів Збройних сил РФ на кордоні з Україною зараз не спостерігається.
"Мілітаризація Криму відбувається, це факт, вона йде постійно. Звичайно, ми його відстежуємо, наша розвідка працює... Ми завжди відчуваємо загрозу, наше завдання - захистити Україну при будь-яких сценаріях. Звичайно ж, ми бачимо різні сценарії. Але ми не бачимо якогось критичного посилення, яке не входить в плани, відомі нам ще з початку року", - сказав він.
На питання, чи зможе Україна захистити себе власними силами в разі нападу РФ, міністр відповів: "Так. Ми дивимося на різні сценарії розвитку подій, і у нас є відпрацьовані відповіді на такий сценарій так само".
Він запевнив, що жоден сценарій не включає можливості капітуляції українських військових.
Нагадаємо, раніше представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький заявив, що Російська Федерація відпрацює фактичне вторгнення в Україну на навчаннях Кавказ 2020. За його словами, на сьогодні російське вторгнення залишається однією з основних загроз.

Related

Події в Україні 6411544630499060908

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item