У Харкові розстріляли чоловіка

У Харкові розстріляли чоловіка
Стрілянина сталася в Харкові

Увечері 5 листопада поблизу спортклубу на вулиці Валентинівській стався конфлікт, який переріс у стрілянину.


У Харкові сталася стрілянина, в результаті одна людина отримала кульове поранення в живіт і доставлена в лікарню, повідомляє прес-служба Національної поліції.
Стрілянина сталася 5 листопада близько 19:00 на вулиці Валентинівській. Чоловіка з кульовими пораненнями живота, передпліччя і ноги доставили в лікарню.
За словами очевидців, поблизу спортивного клубу стався конфлікт з подальшою стріляниною. В результаті події також було пошкоджено автомобіль Mitsubishi. З місця події співробітники поліції вилучили гільзи і кулі, які будуть направлені на експертне дослідження.
Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Всі обставини події встановлюються.

Нагадаємо, 25 жовтня в Харкові біля супермаркету на вулиці Клочківській сталася стрілянина, в результаті якої загинула одна людина, ще одна отримала поранення. Пізніше один з учасників перестрілки підірвав себе гранатою. У нього знайшли пістолет Glock з глушником, пістолет-кулемет Uzi, пістолет Parabellum, автомат Калашникова, чотири гранати і патрони.
Пізніше поліція встановила особу підривника. Ним виявився 47-річний житель міста Горлівка, раніше судимий за умисне вбивство. За місцем його проживання виявили арсенал зброї.

Related

Гаряча новина 192941768931816413

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item