Коли Зеленського в Ростов проводжати будемо?

Коли Зеленського в Ростов проводжати будемо?

Публікуємо допис Тараса Чорновіла в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено: 

“Верховну раду розпустили, коли соціологи встановили рівень довіри до неї на позначці 12%. Про 4%, як це розказував Зеленський – абсолютна брехня (тоді це на фактах доказала пані Бекешкіна). Наш зеленосяйний уже почав летіти до нульової позначки. Я, звісно, не втомлююся дивуватись рівню дебільності тих, з дозволу сказати, соотєчєствєннічьков, які й досі тупо вірять, що “він же хоче все зробити якнайкраще, треба йому ще дати часу, йому ж заважають”. Але зараз не про зебілів, які й далі ходять поміж нас. 

У мене дуже практичне питання: за методикою, яку запропонував сам Зеленський, коли його в Ростов проводжати будемо? Коли вийде на 12% довіри, чи ще чекатимемо доки кількість абсолютно невиправних скоротится до 4%? У будь-якому випадку, з такими темпами двигуни в літаку вже можна прогрівати. 

А знаєте, що в 2004 році під час Помаранчевого Майдану в Межигір’ї біля резиденції тодішнього Януковича стояв військово-транспортний вертоліт з постійно прогрітим двигуном. Сам бачив. Декому така інформація може знадобитися.”

Related

Події в Україні 1130314744322273366

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item