Контрабандисти вирізують частини з "стіни Трампа" між США і Мексикою

Контрабандисти вирізують частини з "стіни Трампа" між США і Мексикою
Контрабандисти пропилюють "стіну Трампа"

Зловмисники використовували електронні пилки, щоб прорізати отвори в нових ділянках стіни, яку побудував Дональд Трамп.

Протягом останніх місяців банди контрабандистів у Мексиці змогли прорвати нові ділянки прикордонної стіни президента США Дональда Трампа. Про це з посиланням на американських прикордонників повідомляє The Washington Post у неділю, 3 листопада.
Контрабандисти використовують електронні пилки, щоб прорізати сталеві і бетонні ділянки стіни, створюючи досить широкі отвори для контрабанди людей і наркотиків. Такі пилки можуть прорізати блокіратори за лічені хвилини.
Інженери сказали газеті, що через висоту стовпів, які становлять від 18 до 30 футів, легше відштовхнути сталь, щоб перейти на іншу сторону.
Трамп сказав, що не чув повідомлень про прорізанні прикордонної стіни, але, додав він, "ви можете прорватися через що завгодно".
"У нас дуже потужна стіна, але, якою б потужною вона не була, ви можете прорватися крізь все, що завгодно. Але за нами спостерігає багато людей. Різка - це одне, але це легко виправити. Одна з причин, по якій ми зробили це так, як ми це зробили, це дуже легко виправити. Ви кладете шматок назад. Але у нас дуже потужна стіна. Але ви можете пробити будь-яку стіну", - сказав президент журналістам у Білому домі.
Нагадаємо, будівництво стіни на кордоні з Мексикою було одним з основних передвиборних обіцянок Трампа.
Раніше Пентагон виділив 3,6 мільярда доларів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Related

Події у світі 8100178152998271163

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item