На Тернопільщині фура перекинулася і повністю перегородила дорогу

На Тернопільщині фура перекинулася і повністю перегородила дорогу
На Тернопільщіні через ДТП перекриття дорогу міжнародного значення

Через ДТП повністю перекрито рух на трасі міжнародного значення. Поліція оформляє ДТП і працює над тим, щоб звільнити проїзд.

У Тернопільській області сталася ДТП, через яку рух по дорозі міжнародного значення М-19 тимчасово обмежено. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції області в неділю, 3 листопада.
"У зв'язку з оформленням дорожньо-транспортної пригоди, що сталася поблизу с. Кровинка, Теребовлянського району Тернопільської області, рух по ділянці дороги М-19 (Доманове - Ковель - Чернівці -Тереблече), де відбулася подія, тимчасово обмежено. Тернопільські патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху. Будь ласка, майте на увазі цю інформацію і, за можливістю, скористайтеся іншими маршрутами", - сказано в повідомленні.
Як видно з опублікованого фото, вантажівка перекинулася і повністю перегородила дорогу.
Нагадаємо, що раніше сьогодні в Києві зіткнулися два автомобілі, від чого один з них розірвало навпіл. Одна людина загинула, ще шестеро постраждали.
Також повідомлялося, що під Києвом нетверезий водій на позашляховику BMW наїхав на вагітну жінку і намагався втекти з місця ДТП. Постраждалу госпіталізували, а дитину врятували за допомогою кесаревого розтину.

Related

Гаряча новина 4755976195693370715

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item