У Києві заарештували жінку-ветерана АТО

У Києві заарештували жінку-ветерана АТО
Інна Грищенко

Печерський суд заарештував учасницю АТО з позивним "Пума". Інна Грищенко працювала в Pizza Veterano, де напередодні провели обшуки.

Печерський райсуд столиці обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб для ветерана АТО Інни Грищенко. Про це в коментарі Укрінформу повідомив прес-секретар Печерського райсуду Віталій Чергавий.
"Учора Печерський райсуд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для Інни Грищенко", - сказав він.
Зазначимо, що про затримання Інни Грищенко повідомив на своїй сторінці у Facebook ветеран війни на Донбасі Станіслав Краснов.
"Заарештована Пума - Інна Грищенко. Нічого незрозуміло, що і за що. Зовсім недавно у Франківську заарештували Влада Грищенка, її чоловіка, якого хочуть перевезти з Франківська до Києва", - написав Краснов.
Крім того, засновник Pizza Veterano Леонід Остальцев повідомив, що правоохоронці провели обшуки в київській піцерії, де працювала Інна Грищенко, а також у його помічника Дмитра Терещенка.
Він зазначив, що Грищенко працювала у нього три роки тому, а Терещенка підозрюють в причетності до замаху на вбивство на Прикарпатті.
"Жодних звинувачень немає, але є підозра, що Діма може бути причетний до замаху на вбивство в Івано-Франківській області у справі Влада Грищенка", - зазначив Остальцев.
Нагадаємо, бійця АТО визнали винним у вбивстві президента банку Аркада. Суд визнав водія президента банку Аркада винним в його вбивстві і звільнив за "законом Савченко".

Related

Гаряча новина 4716407107113139501

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item