Стрілянина в гуртожитку: розповіли про стан студентки та причину нападу

Стрілянина в гуртожитку: розповіли про стан студентки та причину нападу

Студентку Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара 17-річну Софію, яка отримала кулю в голову в гуртожитку, прооперували.
Її життю загрози немає, розповіла Вікторія Лісовець із нейрохірургічного відділення обласної дитячої лікарні.
"Пошкодження кісток черепа чи структури мозку не виявили. Дитину прооперували, стороннє тіло вийняли. Стан середньої важкості, загрози життю немає", - повідомила кореспондентові Лісовець.
Стрілок – 19-річний Віталій Стежко, навчається у цьому ж університеті на іншому факультеті. Із пораненою дівчиною раніше знайомий не був. Стріляв, тому що вона з подругою голосно розмовляли та сміялася у черзі в душ.
"Ми сиділи, чекали своєї черги, розмовляли. Він прийшов у душ. Подумав, що ми з нього сміємося, пригрозив, що розстріляє. Подумали, що то жарт. Продовжили розмову. У душовій тим часом почули якісь звуки, уваги не звернули, бо може щось упало. Тоді цей хлопець вийшов. Після слів "я попереджав" вистрілив у Соню", - говорить 17-річна Вікторія Краснокутська.
Після цього студент утік до себе кімнату, посварився із товаришами та вистрелив собі в живіт. Друзі кажуть, останнім часом поводився агресивно. Підозрюють, почав уживати наркотики. Проте, офіційного заключення про стан стрілка поки немає.
"Заключення медиків щодо вмісту наркотиків чи алкоголю в крові студента поки немає. Він відмовляється давати будь-які пояснення свого вчинку", - повідомила начальник відділу комунікації обласної поліції Анна Старчевська.
Зараз Віталій Стежко знаходиться у лікарні, його охороняють. Коли одужає – суд обере йому запобіжний захід. За замах на вбивство студента можуть ув'язнити на 15 років.
У Дніпрі студент-політолог вистрелив із револьвера "Флобер" у голову неповнолітній дівчині – студентці 1-го курсу юридичного факультету. Це сталося в студентському гуртожитку №2 Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара.

Related

Гаряча новина 913093496946992075

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item