Тривожні новини з Золотого! Ворог не тільки не відійшов, але й ПІДТЯГУЄ штурмовий полк та важку артилерію

Тривожні новини з Золотого! Ворог не тільки не відійшов, але й ПІДТЯГУЄ штурмовий полк та важку артилерію
Передруковую повідомлення з Золотого — ворог не тільки не відійшов, але й готується до наступу, підвівши до містечка десантно-штурмовий полк та важку артилерію.
Сподіваюсь це прочитають адекватні люди з штабу ССО, якщо такі ще там залишились:
***
Olga Strelkova
Дик Бак.
На позициях в районе Золотое-4 подразделения 382-о отдельного батальона морской пехоты ВС РФ заменены подразделениями 104-о дшп (десантно-штурмовой полк) 76-й ДШД (Псков, РФ). Расстояние до населенного пункта составляет 3,2 км. Из тяжелого вооружения — минометы 82-мм.
За ними на расстоянии 4, 6-5 км подразделения 120-й гв. артиллерийской бригады (ЦВО, Юрга, Кемеровская область). Основное вооружение САУ.
Номенклатура и численность людей и техники устанавливается.
Кроме того в полосе соприкосновения действует пока не установленное снайперское подразделения с особой системой связи нам не знакомой.
Никаких признаков смены позиций или отвода войск нет.
***
Реакція українців:
Андрій Смолій: В ООС може це і розуміють, але наказ з ОПУ однозначний: відвести війська будь-якою ціною. Вся відповідальність лише на Зеленському.
Віктор Уколов: У такому разі на нових позиціях вони мають бути готовими до всього. Добре якщо окупанти зупиняться на Золотому.
Нагадаємо, За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ продовжує посилювати бойовиків забороненим Мінськими домовленостями озброєнням.
Про це повідомляється на офіційному сайті Міноборони.
“Під виглядом підготовки до масштабних спільних навчань противник на окремих напрямках здійснює перекидання до лінії зіткнення танків та 122-мм самохідних артилерійських установок “Гвоздика”, – йдеться у повідомленні.
Ба більше, окупанти тримають в готовності до застосування чергові вогневі засоби, поповнюють на польових складах передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ запаси боєприпасів, у тому числі мін та артилерійських снарядів.
Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!
Все буде Україна!

Related

Події в Україні 1098040787293523474

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item