Скандал з відеокамерою в одеського гінеколога отримав продовження

Скандал з відеокамерою в одеського гінеколога отримав продовження
Договір про оренду з лікарем, який вів прийом в кабінеті, розірвано

Як виявилося, підозрюваний не значиться лікарем в штаті Одеського онкологічного диспансеру, а тільки орендував приміщення.

 
В Одеському онкологічному диспансері кабінет УЗД, де виявили приховану відеокамеру, записи з якої викладалися на одному з порносайтів, здавався в оренду з 2010 року. Про це журналістам повідомили головний лікар диспансеру Олег Лук'янчук і затребуваний представляти інтереси медустанови юрист Олександр Саінчин, передає УНІАН.
 
Згідно з наданим ними договором оренди, кабінет, розташований на третьому поверсі головного корпусу диспансеру (у гінекологічному відділенні), здається в оренду з 2010 року В'ячеславу Триполку. На дверях зазначеного кабінету на інформаційній табличці також значиться, що в ньому приймає лікар вищої категорії (з таким же ім'ям і прізвищем). Крім того, написано: ФОП Триполко.
 
У 2017 році оренда кабінету була продовжена, щомісячна плата становить близько 7,3 тис. грн. Власником кабінету значиться Одеська обласна рада. За словами Саінчина, іншими відносинами, крім оренди, диспансер і Триполко не пов'язані, і медустанова не контролює роботу цього кабінету.
 
Як стверджує Лук'янчук, через скандал репутації онкодиспансеру завдано великої шкоди.
 
"Спочатку я подумав, що це чийсь злий жарт. Як громадянин, як лікар, я ошелешений", - сказав головлікар.
 
Він підкреслив, що договір про оренду розірвано, зараз це питання вирішується на рівні обласної ради. Системний адміністратор, який забезпечує роботу відповідного обладнання в диспансері, значиться в штаті медустанови. Але, як стверджує керівництво онкодиспансеру, він ніколи не був в орендованому кабінеті. На цей час в обласному диспансері 35 орендарів. У зв'язку з інцидентом, за словами Лук'янчука, адміністрація звернеться до Фонду держмайна і в Одеську обласну раду з проханням про перегляд умов договорів оренди. При цьому юрист зазначив, що медустанова може бути тільки ініціатором.
 
Раніше повідомлялося, що в Одеському обласному онкологічному диспансері, у кабінеті гінекології, півтора року працювала прихована камера. Відеозаписи продавали за кордон для розміщення на порносайтах. Одна з пацієнток подала заяву в поліцію, побачивши відео із собою на порнографічному сайті.

Related

Суспільство 413966469134117874

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item