У Дніпрі чоловіка викрали з вимогою переписати квартиру

У Дніпрі чоловіка викрали з вимогою переписати квартиру
Поліція затримала зловмисників, які викрали людину

Поліція звільнила потерпілого. Його утримували в неволі три дні, а за два тижні до викрадення увірвалися до нього в будинок з погрозами і відібрали документи.

 
У Дніпрі поліція звільнила чоловіка, якого викрали, щоб заволодіти його квартирою. Про це повідомила прес-служба поліції області в п'ятницю, 1 листопада.
 
Зловмисники вимагали від дніпровця, щоб той переписав на них приміщення, розташоване в будинку в центрі міста, на проспекті Гагаріна.
 
"31 жовтня в поліцію звернувся племінник потерпілого і повідомив про зникнення двоюрідного дядька. Було встановлено, що за два тижні до викрадення до 59-річного чоловіка навідувалися невідомі, погрожували і відібрали паспорт", - йдеться в повідомленні.
 
Також виявилося, що 29 жовтня чоловіка затягли в автомобіль і відвезли, а потім три дні проти його волі тримали у квартирі, обіцяючи відпустити, якщо він оформить на них право власності.
 
"Поліцейські встановили і затримали причетних до злочину осіб. Ними виявилися двоє братів, 20 і 27 років. Зараз вони затримані, їм загрожує покарання за статтею "незаконне позбавлення волі або викрадення людини", яка передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років", - додали копи.
 
Нагадаємо, що раніше в Києві спіймали зловмисників, які заради викупу викрали людину. Група рецидивістів викрала чоловіка і під дулом пістолета змусила написати боргову розписку на 90 тисяч доларів.
 
Також повідомлялося, що під Києвом чоловік викрав колишню дівчину і повіз у поле "поговорити". Зловмисник разом з другом перегородили дорогу таксі, у якому їхала дівчина, і силою заштовхали її у своє авто.

Related

Гаряча новина 2026539279677622864

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item