Гороскоп на 09 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 09 грудня 2019 року.
Овен
Сьогодні Овнам варто включити у свої плани шопінг або оптимізацію бюджету. Ліміт витрат підкаже офіційний заробіток, професійний дохід або виділена на ваші потреби сума. Добре купувати речі тривалого зберігання та користування. Не варто економити на якості покупок: скупий платить двічі. Заради стабілізації матеріального становища корисно вчасно сплатити податок або погасити заборгованість.
Телець
Сьогодні головний подарунок зірок Тельцям — передбачуваність, а бонус — приємна впевненість у собі. Це прекрасний фон для реалізації ваших задумів і задоволення потреб, важливо лише не заступати на чужу територію і виконувати свою частину зобов'язань. Вигідно дотримуватися ритуалів, законів і правил. Добре починати залагоджувати питання про свій правовий або професійний статус, в тому числі, в іншій країні.
Близнюки
У житті Близнюків намічається динаміка. Зміни можуть бути пов'язані зі зміною обстановки та збільшеною активністю інших людей. До вас вже готові вийти на зв'язок, звернутися з питанням, чи пропозицією, але щоб склалися умови для повноцінного діалогу, може знадобитися ще кілька днів. Дану добу вам краще витратити на упорядкування рутинних справ, інспекцію припасів, формування грошових резервів.
Рак
Ракам день допоможе проявити далекоглядність і щільніше взятися за фундамент майбутнього, особливо, економічний. Зірки радять віддати перевагу довгостроковим проектам і не бути одинаком. До планів можна і потрібно залучати інших, важливо лише, щоб це були перевірені однодумці, професіонали і надійні люди. Додаткова сполучна ланка — симпатія, але не варто ставити її на перше місце.
Лев
Сьогодні Левам буде в нагоді практичність, цілеспрямованість, організованість, реалізм. Не завадить стратегічний погляд на речі. Особливо важливо це для Левів, які є (або готуються бути) керівниками, будують або змінюють кар'єру, вибирають або модифікують свою професію. День вимагає не тільки високого професіоналізму або прагнення до нього, але і ретельного дотримання етикету, ритуалів.
Діва
Дівам цей день допоможе позбутися занепокоєння і усвідомити ступінь удачі. Можна не тільки розраховувати на збереження досягнутих позицій, але і сподіватися на поступовий прогрес і успіх у професії, творчості, сердечних справах, у правових і економічних питаннях, у справах з іноземцями. Для повної надійності, зірки радять вам не відступати від перевірених часом традицій, стандартів і правил.
Терези
Сьогодні зірки радять Терезам займатися спільним бюджетом або своєю часткою у спільному "пирозі": спадщині, бізнесі, креативному проекті. Відповідний момент для упорядкування планів, пов'язаних з кредитуванням, вкладами, довгостроковими інвестиціями в цінності та нерухомість. Цікаві не тільки традиційні, але і свіжі схеми. Варто бути уважнішими до загального інформаційного потоку: можливі новини.
Скорпіон
Сьогодні зірки радять Скорпіонам зробити своїм пріоритетом стабілізацію відносин з партнером, організацією або групою. Будь-який довгостроковий союз потребує міцної матеріальної бази. Деякі деталі і думки окремих пунктів договору (включаючи ваші власні) незабаром зміняться, але запропоновані базові умови варто затвердити і не змінювати в подальшому. Важливо стежити за фінансовими новинами.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям корисно навести порядок на робочому місці, в повсякденній рутинній діяльності, в гаманці, на рахунках, у господарстві, у фінансових документах. Життя готує вам нову інформаційну хвилю, але тепер доведеться суворіше підійти до її якості. Порядок у справах допоможе вам налаштувати «вхідні фільтри» і відразу відсівати у потоці нових відомостей даремні, помилкові, підозрілі, надлишкові.
Козоріг
У Козорогів сьогодні свято, у вигляді виконання давнього бажання. Зросте впевненість у взаємних почуттях, успіху, у своїй привабливості, праві на добробут і щастя. Вдалі покупки, подарунки. Чарівність буде поєднуватися з умінням тримати дистанцію. Типовим Козорогам цей день допоможе зменшити градус хвилювання, повернутися від неформальної частини до офіційної або з екстреного режиму в штатний.
Водолій
Сьогодні зірки запрошують Водоліїв не витати в хмарах, а впритул зайнятися системною практичною діяльністю, і створюють для цього всі умови. Добре зануритися в домашнє господарство, будівництво будинку, наведення порядку. Особливо ефективною виявиться робота по проведенню або уточненню меж, зведенню огорож або опорних конструкцій, впровадженню та тестуванню систем охорони і безпеки.
Риби
Ситуація, в яку потрапляють Риби сьогодні, передбачувана і благополучна. Проблеми, які виникнуть, вирішаться в штатному законному режимі, без будь-яких ексцесів. Можна спокійно займатися наміченою справою, не боячись опору людей, довкілля або долі. Попутно, вашого слуху досягне нова інтригуюча інформація, зміниться ваш чи чужий недавній хід думок. Джерела відомостей стануть менш надійними.

Related

Цікаво 8252897935892839260

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item