П'яні 13-річні дівчатка лежали без свідомості посеред Кременчука

П'яні 13-річні дівчатка лежали без свідомості посеред Кременчука
У Кременчуці школярки напилися до втрати свідомості

Підлітків знайшла поліція, їх госпіталізували у важкому стані. Правоохоронці шукають батьків дівчаток, а також місце, де їм продали алкоголь.

 
Двох школярок виявили лежачими посеред вулиці без свідомості в Кременчуці Полтавської області. Про це повідомила прес-служба місцевої патрульної поліції у вівторок, 24 грудня.
 
"Близько 13 години, патрулюючи вулицю Вадима Пугачова, інспектори патрульної поліції помітили, як прямо посеред дороги двоє невідомих дівчат лежать без свідомості. Поліцейські зробили їм домедичну допомогу і викликали швидку", - сказано в повідомленні.
 
У соцмережах свідки події написали, що дівчаткам по 13 років. Спочатку вони припустили, що школярки знаходяться під дією наркотичних речовин.
 
Попередній діагноз, який дівчаткам поставили в лікарні, - алкогольна інтоксикація. До медиків вони потрапили в тяжкому стані, проте наразі життю і здоров'ю нічого не загрожує.
 
Тепер поліція розшукує батьків дівчаток, а також встановлює, де підлітки придбали алкоголь, адже в Україні продавати спиртне дозволено тільки особам, які досягли 18 років.
 
Нагадаємо, що раніше підлітки в Бердичеві вкрали більше сотні банок червоної ікри. Чоловік залишив коробки з консервами і близько двох тисяч гривень у машині, але вони звідти зникли. Незабаром поліція затримала двох 16-річних дівчат, які відвідували чоловіка напередодні.
 
Також повідомлялося, що школярки влаштували п'яний дебош у ТРЦ Києва. Автор відео повідомив, що підлітки в стані алкогольного сп'яніння вирішили показати, які вони "круті".

Related

Гаряча новина 4021171984960462976

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item