"Збирала мозок сина власними руками" - суд обирає запобіжні заходи убивцям 3-річного хлопчика

"Збирала мозок сина власними руками" - суд обирає запобіжні заходи убивцям 3-річного хлопчика
3-річного Олександра застрелили в центрі Києва, коли їхав у авто разом із батьком, депутатом В'ячеславом Соболєвим. 

Шевченківський районний суд Києва арештував на 2 місяці без права на заставу підозрюваного у вбивстві 3-річного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва Андрія Лаврегу. 
Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець .
"Суд обрав запобіжний захід одному з підозрюваних. Він, за версією слідства, здійснив постріл. Суддя підтримав безкомпромісну позицію прокурора – тримання під вартою без застави", - сказала Максимець.
Засідання відбувалося у закритому режимі.
Соболєв, який вийшов із зали суду до журналістів, сказав, що "отримує погрози уже 4 роки" та підозрює хто стоїть за замахом на нього, в результаті якого загинув його син. Він назвав 6 прізвищ, і запросив цих людей пройти детектор брехні.
Інна Соболєва розповіла, що із чоловіком, 3-річним сином і 10-річною донькою були в ресторані. Після того мали їхати до магазину, аби купити будку для собаки.
"Я почула і зрозуміла, що постріл. Побачила, що чоловік живий, крикнула, щоб тиснув на газ. А коли розвернулася, побачила, що в мого синочка немає півголови. Я його мозок збирала по салону власними руками", - сказала Інна Соболєва.
Подружжя сподівається на справедливий суд та покарання убивць їхнього сина.
Увечері 1 грудня на перетині вулиць Льва Толстого й Тарасівської у центрі Києва розстріляли позашляховик Range Rover. За кермом був підприємець і депутат Київської обласної ради 47-річний В'ячеслав Соболєв. Позаду сиділа дружина 38-річна Інна с сином 3-річним Олександром. Куля влучила у хлопчика. Він помер у "швидкій" дорогою до лікарні.

Related

Суспільство 7667253488830343841

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item