Хлопець записав звуки сексу і випадково відправив матері

Хлопець записав звуки сексу і випадково відправив матері

Кнопка блокування смартфона випадково натиснулася під час інтимного заняття і відправила матері повідомлення про допомогу.

Син випадково зняв на фото своє заняття сексом і записав звук, відправивши повідомлення матері. Про це користувач з ніком Lubie121 розповів на платформі Reddit.
Користувач пояснив, що на його смартфоні є специфічна функція - при трьох швидких натисканнях кнопки розблокування телефон відсилає повідомлення з проханням про екстрену допомогу. У списку абонентів, які отримують повідомлення, була мати чоловіка.
Коли Lubie121 займався сексом, то випадково активував функцію. Поки смартфон був розблокований, він встиг зробити фото і записати аудіодоріжку з пікантними звуками. Саме їх смартфон і відправив матері чоловіка.
Отримавши "сигнал SOS", мати відразу передзвонила синові. Той, зрозумівши, що сталося, попросив матір не дивитися фото і не слухати звук. За словами користувача мережі, він був шокований і збентежений.
Раніше повідомлялося, що чоловік потрапив до лікарні, отримавши від доньки фото пеніса. Також батько потролив пікантне фото дочки і став зіркою мережі.

Related

Суспільство 6053726443409515252

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item