На акцію за інтеграцію Білорусі в РФ у Мінську не прийшли люди

На акцію за інтеграцію Білорусі в РФ у Мінську не прийшли люди
У Мінську на акцію за інтеграцію в Росію ніхто не прийшов

Акція мала пройти в центрі міста, але в призначений час там були тільки журналісти. Один з організаторів акції заявив, що акція не відбулася, тому що організатори нібито не встигли подати необхідну заявку.

 
У Мінську ніхто не прийшов на акцію в підтримку інтеграції Білорусі в Росію. Про це повідомляє білоруська редакція Радіо Свобода в суботу, 21 грудня.
 
Акція мала розпочатися о 12:00, але на той час на площі були тільки журналісти.
 
Видання зазначає, що ще 11 грудня в адміністрацію президента направили звернення від імені керівників "лівопатріотичних громадських об'єднань Білорусі, які утворюють координаційну раду Єдність".
 
Автори просили дозволу провести на Жовтневій площі в Мінську акцію на підтримку інтеграції в Росію. Один з підписантів заявки є організатор акцій Безсмертний полк у Мінську Валерій Драко. Він пообіцяв, що сьогодні організатори поширять заяву з поясненням ситуації. По телефону він повідомив журналісту видання, що акція не відбудеться, тому що організатори нібито не встигли подати заявку до виконкому.
 
Нагадаємо, раніше Лукашенко заявив, що Білорусь не ввійде до складу "братньої Росії". Росія і Білорусь не ведуть переговори з політичних питань, зокрема про створення єдиного парламенту, запевнив білоруський лідер.
 
Також повідомлялося, що в Білорусі пройшли акції протесту проти інтеграції в Росію. На акції почалися зіткнення з "людьми в штатському". Учасники акції кричали: "ганьба", "фашисти", "незалежність" і "живе Білорусь".

Related

Події у світі 6786427160401109682

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item