Прокуратура розслідує побиття активіста поліцейськими

Прокуратура розслідує побиття активіста поліцейськими
Ведеться досудове розслідування

Активіст звинуватив представників Нацполіції в наданні йому фізичного, морального і матеріального збитку.

 
Прокуратура Дніпропетровської області відкрила справу у зв'язку з побиттям активіста поліцейськими, йдеться на сайті відомства в четвер, 26 грудня.
 
"За заявою криворізького активіста прокуратурою Дніпропетровської області розпочато кримінальне провадження за фактом перевищення службових повноважень працівниками Криворізького відділу поліції ГУНП в області", - йдеться в повідомленні.
 
Чоловік стверджує, що поліцейські перевищили службові повноваження і застосували насильство, заподіяли йому моральні, фізичні, а також матеріальні збитки.
 
Зараз відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу (ч. 2 ст. 365 КК України).
 
Кримінальне провадження направлено до територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Полтаві, для організації досудового розслідування.
 
Як повідомлялося, в Харківській області невідомі на дорозі обстріляли автомобіль місцевого активіста і зникли з місця події.
 
Нагадаємо, в Борисполі секретар міської ради в будівлі мерії напав на громадського активіста.

Related

Суспільство 5327514915385452597

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item