Вибух в Ощадбанку: поліція повідомила про затриманих

Вибух в Ощадбанку: поліція повідомила про затриманих
Затриманим загрожує до десяти років позбавлення волі

Правоохоронці затримали 39-річного іноземця та 33-річного киянина. Під час обшуків у них знайшли речові докази - автомобіль, інструменти і частину грошей.

За підозрою в пограбуванні відділення Ощадбанку в Києві поліція затримала 39-річного іноземця та 33-річного киянина, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.
"Завдяки клопіткій роботі, в якій були задіяні оперативники територіального управління поліції, столичного главку, а також спецназівці ми встановили фактичні дані зловмисників. І в результаті злагоджених дій правоохоронці затримали двох осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні цього злочину. Це - 39-річний іноземець і 33-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків", - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.
Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманих поліцейські вилучили речові докази - автомобіль, інструменти і частину грошей.



Фігурантів затримали, слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальні провадження за статтею "Умисне знищення або пошкодження майна" та "крадіжка" Кримінального кодексу України.
Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочинів, готуються матеріали для обрання запобіжного заходу. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.
Раніше повідомлялося, що в Києві в ніч на суботу, 30 листопада, підірвали і пограбували відділення Ощадбанку. Поліція ввела операцію "Сирена". Машину зловмисників розшукують.

Related

Гаряча новина 7798229990892130079

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item