В РНБО зробили заяву про звільнення Кривоноса

В РНБО зробили заяву про звільнення Кривоноса
Сергій Кривонос

Виведення Сергія Кривоноса зі складу низки міжвідомчих комісій та груп не має ніякої політичної складової, повідомили в РНБО.

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос був звільнений з посад у зв'язку з перерозподілом функціональних обов'язків і не має ніякої політичної складової. Про це йдеться в повідомленні РНБО.
Як пояснили в РНБО, Кривонос був звільнений главою держави з міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави та міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю в зв'язку з перерозподілом функціональних обов'язків.
"Його виведення зі складу низки міжвідомчих комісій і груп пов'язане з перерозподілом функціональних обов'язків, і є робочим процесом, який не має ніякої політичної складової", - йдеться в заяві.
В РНБО наголосили, що Кривонос залишається на посаді заступника секретаря відомства, а також додали, що при необхідності його можуть повернути в розпорядження Міністерства оборони.
"Кривоніс є прикомандированим до апарату РНБО з Міністерства оборони, і може бути повернутий в розпорядження міністра оборони відповідно до поставлених завдань", - додали у відомстві.
Нагадаємо, що раніше відомий шоумен Сергій Сивохо був призначений радником секретаря РНБО з питань реінтеграції Донбасу, що викликало хвилю обговорень в мережі.

Related

Політика 8022751362291490631

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item