Саміт "нормандського формату" стане тестом для європейських країн

Саміт "нормандського формату" стане тестом для європейських країн
Ніколя Тензер песимістично налаштований відносно того, що Росія погодиться на якісь поступки в питаннях врегулювання на Донбасі
Саміт "нормандського формату" стане тестом на послідовність європейських країн.
Президент Центру вивчення і дослідження політичних рішень (Франція) Ніколя Тензер вважає, що на зустрічі лідерів України, Росії, Франції і Німеччини у Парижі 9 грудня Франсуа Макрон і Ангела Меркель продемонструють, чи є вони послідовними у політиці стосовно Росії. Про це він сказав під час Безпекового Форуму молодих лідерів, організованого Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" у Львові.
"Зустріч нормандського формату" в понеділок буде ключовим тестом на послідовність таких країн, як Франція і Німеччина. І я в цьому плані досить оптимістичний", - сказав Тензер.
Разом з тим він зазначив, що песимістично налаштований відносно того, що Росія погодиться на якісь поступки в питаннях врегулювання на Донбасі. На думку Тензера влада Росії шкодить стратегічним інтересам власної країни, але, на жаль, важко очікувати, що вона змінить позицію.
5 грудня на Безпековому форумі молодих лідерів у Львові прем'єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк згадав про 25-річчя підписання Будапештського меморандуму.

Related

Політика 2987979299112838193

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item