Вакарчук назвав єдиного друга Зеленського на переговорах у Парижі

Вакарчук назвав єдиного друга Зеленського на переговорах у Парижі

Єдиним другом президента Володимира Зеленського на переговорах у "нормандському форматі" буде український народ.
Про це сказав лідер "Голосу" Святослав Вакарчук на "Свобода слова Савіка Шустера" у п'ятницю.
"У "нормадському форматі" на зустрічі в Парижі у президента Зеленського напроти буде сидіти троє людей. Двоє із них - це партнери, які підтримуватимуть бажання України до миру, але матимуть свою власну політичну повістку дня.
І один представник країни, яка захопила частину нашої території. У якого позиція - ворожа. Максимально ослабити українські позиції.
Тобто там буде один ворог і два партнери. Але там не буде жодного друга. Єдиним другом президента Зеленського на цих переговорах буде народ України. Який очікуватиме і підтримуватиме його бажання відстояти мир на українських інтересах. Він має про це пам'ятати", - сказав Вакарчук.
"Такими друзями мають стати насправді будь-хто в цій країні, хто прагне миру на українських умовах. Впевнений, що ми поставимо вище національні інтереси держави за будь-які власні політичні амбіції", - додав політик і закликав "Слугу народу" приєднатися до заяви щодо недопущення порушення національних інтересів України.
Президент України Володимир Зеленський буде ставити президенту РФ Володимиру Путіну 9 грудня конкретні запитання очі в очі. Зокрема, щодо припинення вогню на Донбасі.

Related

Політика 1290279886960901323

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item