Сходження лавин в Гімалаях: понад 120 загиблих

Сходження лавин в Гімалаях: понад 120 загиблих
Пакистан і Афганістан страждають від сходження лавин

Близько 70 людей загинули при сходженні лавини за останні кілька діб. Таким чином, з неділі ця цифра досягла 126 осіб.

Гімалаї накрили сильні снігопади, які спровокували велике сходження лавин. Серед загиблих за останні кілька діб числяться щонайменше 70 осіб, з яких 55 загинули в провінції Кашмір і ще 15 в Афганістані, повідомляє АР.
Зазначається, що найбільше від стихії постраждав район Гімалаїв у Кашмірі. Тут за останню добу загинули 55 осіб, заявив представник Національного управління із боротьби зі стихійними лихами Пакистану Васим Уддін.
"41 людина загинула в результаті сходження лавини в долині Нілум, а 14 людей загинули в інших частинах регіону", - уточнив чиновник.
Перед цим міністр з надзвичайних ситуацій в Кашмірі заявив, що оголосив надзвичайний стан в постраждалих районах. "Рятувальники насилу добираються до віддалених постраждалих сіл", - сказав він.
Усього, починаючи з неділі, 12 січня, загальна кількість загиблих в двох країнах від лавин і снігопаду збільшилася вже до 126 осіб.
Напередодні повідомлялося, що в Пакистані і Індії при сходженні лавини загинули 67 осіб. Стихія повністю зруйнувала 45 будинків. Багато людей зникли безвісти.
Також повідомлялося, що в регіоні Кашмір на півночі Індії чотири військовослужбовців загинули внаслідок сходження лавини.

Related

Події у світі 4669209480242179169

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item