В Одесі заарештували чоловіка, який стріляв в дітей

В Одесі заарештували чоловіка, який стріляв в дітей
Суд призначив стрілку заставу

Чоловікові не сподобалося, що діти шумно грають в футбол на ігровому майданчику, який знаходиться у дворі.


Чоловіка, який стріляв в дітей за гучні ігри заарештував Малиновський районний суд Одеси, повідомляє УНІАН.
 
Суд розглянув клопотання сторони обвинувачення про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і задовольнив його частково. Зокрема, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави в розмірі 63,06 тисячі гривень.
 
За даними слідства, 10 січня о 13.10 зловмисник знаходився на балконі своєї квартири і йому не сподобалося, що малолітні діти шумно грають в футбол на ігровому майданчику, який знаходиться у дворі. Він почав вимагати від дітей перервати гру в футбол і погрожувати, що знищить (зіпсує) м'яч. При цьому він взяв мисливську рушницю і кілька разів вистрілив в бік вулиці, де перебували діти. Діти злякалися і втекли з місця події.
 
Раніше повідомлялося, що в Одесі чоловік стріляв у дітей за гучні ігри. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Свої дії чоловік обгрунтував реакцією на шумні ігри дітей.
 
Нагадаємо, на Кіровоградщині невідомі розстріляли чоловіка з дружиною. Вони завдали вогнепальні поранення, несумісні з життям.

Related

Гаряча новина 7644538691532172913

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item