Армія Хафтара оголосила про припинення вогню

Армія Хафтара оголосила про припинення вогню

Лівійська національна армія погодилася піти на припинення бойових дій і операцій в західному регіоні Лівії.

 
Лівійська національна армія (ЛНА) під командуванням Халіфи Хафтара оголосила про те, що згодна піти на припинення вогню в західному регіоні Лівії  опівночі 12 січня. Про це заявив офіційний представник ЛНА генерал Ахмед аль-Місмарі, повідомляє портал Al Wasat.
 
"Головне командування збройних сил оголошує про припинення вогню в західному регіоні з 00:01 12 січня. Маємо намір дотримуватися його за умови, що протилежна сторона буде дотримуватися припинення вогню. У разі будь-якого порушення відповідь буде жорсткою", - підкреслив аль-Місмарі.
 
Нагадаємо, після зустрічі в Стамбулі 8 січня президенти Росії і Туреччини Володимир Путін і Реджеп Тайіп Ердоган закликали всі сторони лівійського конфлікту припинити бойові дії  опівночі 12 січня.
 
Уряд національної згоди (УНЗ) Фаїза Сараджа, що засідає в Тріполі, заявив, що підтримає будь-який серйозний заклик відновити політичний процес в Лівії і позбавити країну від війни.
 
Раніше парламент Туреччини підтримав законопроект, який передбачає можливість відправки турецьких військовослужбовців до Лівії.
 
У відповідь на це Хафтар оголосив про загальну мобілізацію для протистояння іноземній агресії.

Related

Події у світі 4753849443547149649

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item