Баканов і Богдан не прийшли на нараду по катастрофі літака

Баканов і Богдан не прийшли на нараду по катастрофі літака
Богдана і Баканова на нічній нараді не було.

Президент Володимир Зеленський через 18 годин після авіакатастрофи українського літака Boeing зумів дістатися на службу з Оману. Натомість його підлеглі посміли бути відсутніми на нараді і не повернулися з відпочинку.
Таким спостереженням у Facebook поділився журналіст Юрій Бутусов.
"Сьогодні президент екстрено повернувся в Україну і о 3:27 розпочав нараду щодо однієї з найгостріших криз – катастрофи "Боїнга" в Тегерані.
Дивлюся на фото і дивуюся - на нараді відсутній глава комітету з розвідки при президенті Андрій Богдан, який також є і главою Офісу президента, який курує дії силових і правоохоронних органів, і відсутній глава Служби безпеки України Іван Баканов.
Тобто ключові люди в цій ситуації. Президент через 18 годин після катастрофи зумів дістатися на службу з Оману, а його підлеглі посміли бути відсутніми на нараді і не повернулися з відпочинку. Дивовижні відносини і порядки в команді президента. Його найближчі підлеглі, які відповідають за безпеку, можуть навіть у такий момент бути відсутніми на робочому місці", - написав журналіст.
Голова Служби безпеки України Іван Баканов відпочиває у французькому гірськолижному курорті Куршевель. Фото опублікував журналіст Михайло Ткач.

Related

Політика 7806066574037380743

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item