Пілоти МАУ зустріли колег на колінах: у "Борисполі" прощаються з жертвами катастрофи

Пілоти МАУ зустріли колег на колінах: у "Борисполі" прощаються з жертвами катастрофи

В аеропорту "Бориспіль" триває прощання з 11 українцями, які загинули внаслідок авіаудару іранських військ в Тегерані.
Близько 12:00 тіла загиблих із літака жалобним кортежем доставили до терміналу В. Вздовж дороги вишикувалися нацгвардійці. В аеропорту загиблих живим коридором зустрічали колеги. Пілоти стояли на колінах.










Протягом години церемонія прощання була закритою - для родичів і близьких. Після 13:00 термінал відкрили для всіх, хто хоче попрощатися і ушанувати пам'ять загиблих. Зробити це можна до 19:00.
Під час закритої церемонії квіти до домовин жертв катастрофи поклав президент Володимир Зеленський. Він висловив співчуття родичам загиблих.
8 січня в небі над Тегераном вибухнув і впав літак "Міжнародних авіаліній України", який прямував до Києва. На борту були 176 осіб – 167 пасажирів та 9 членів екіпажу. Усі вони загинули. Серед них – 11 українців, також громадяни Ірану, Канади, Великої Британії, Німеччини, Швеції та Афганістану. 28 загиблих - діти.
Згодом Іран визнав, що літак був помилково збитий їхньою ракетою.
Зранку 11 січня в аеропорту "Бориспіль" приземлився літак із тілами загиблих українців. Труни зустріли з почестями у присутності перших осіб держави.

Related

Суспільство 4739813714056497760

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item