У Донецькій області чоловік вбив подружжя пенсіонерів

У Донецькій області чоловік вбив подружжя пенсіонерів
Чоловік до смерті забив подружжя пенсіонерів

Тіла 86-річної жінки та її 79-річного чоловіка виявила племінниця пенсіонерки. Поліція затримала підозрюваного протягом години.

 
Подружжя пенсіонерів вбили в селі Новоукраїнка в Донецькій області. Про це повідомила прес-служба поліції області у понеділок, 20 січня.
 
"Вчора, 19 січня, близько 10:20 в поліцію надійшло повідомлення від жительки села Новоукраїнка про те, що вона виявила труп своєї тітки і її чоловіка... Після прибуття правоохоронці виявили два тіла господарів будинку зі слідами насильницької смерті. Експерти попередньо встановили, що смерть 86-річної жінки та 79-річного чоловіка настала внаслідок численних тілесних ушкоджень", - сказано в повідомленні.
 
Вже через годину правоохоронцям вдалося встановити і затримати підозрюваного в подвійному вбивстві. Ним виявився 64-річний односельчанин загиблих.
 
"Вдома у зловмисника правоохоронці знайшли одяг і можливі знаряддя вбивства зі слідами крові, а сам чоловік мав садна і гематоми, які вказували на те, що чоловік і жінка, ймовірно, пручалися", - додають правоохоронці.
 
Підозрюваний від пояснень відмовився. Зараз він затриманий, вирішується питання повідомлення про підозру. Вилучені речі направлено на експертизу.
 
За фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.
 
Нагадаємо, що раніше в Нікополі дівчину згвалтували на "співбесіді" і намагалися вбити. Чоловік запропонував дівчині роботу з догляду за дитиною і запросив на співбесіду. Коли дівчина приїхала, він її згвалтував, а наступного дня намагався вбити.
 
Також повідомлялося, що в Кривому Розі чоловік зарізав двох родичів. Чоловік перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері, а злочин скоїв "внаслідок помутніння розуму", повідомляють місцеві ЗМІ.

Related

Гаряча новина 1535784871446983514

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item